Agresszívabb lehet? Bővebben lent
Sajnos igen. :(
Azt kell, hogy mondjam, ez már nem kapcsolat. Ne várd meg, amíg elfajulnak ennél is jobban dolgok, elég durva ez így is, amit veled művel. Sajnálom :(
ácsi.
nálunk a párom is ilyen volt, mindig csak azt vette észre amit ő ad bele a kapcsolatba anyagilag- és amit mérhetetlenül sajnált - ("miért költsek rád, ha azt magamra is költhetném? mondatai voltak felém)
én sokszor elmondtam neki, hogy ő egy ÖNZŐ alak, ezen nagyon berágott hogyan merem annak nevezni, valamint folyamatosan papoltam neki arról, hogy én az utolsókat beleadom - mindenem ebbe, és nem veszi észre, csak az ő pénzét.
és eddig soha életemben nem kaptam azt, hogy valaki vissza mondta volna, hogy miket adott nekem, minden barátom az utolsóival segített nekem, 3000 ft-kért kaptam kabalamacit (aminek értelme nincs, csak szeretet tükröz!)
és a lényeg, hogy így FOLYAMATOSAN ezeket mondogatva fél év múlva, amikor visszamondtam neki, hogy miket mondott nekem, szégyellte és le is tagadta!
szóval megváltoztathatóak a dolgok jó irányba
nálunk is hiszti volt belőle először, ha hangom volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!