Van egy kis/nagy gondom. Szégyenlős vagyok, még a saját szüleim előtt is. Nem merek melltartót hordani előttük. Tanács?! Nem rég megjött és nem merem megmondani anyának. Pedig nyáron már beszélt nekem erről. Zoknit rakok be betét helyet meg ilyenek.
Szia!
Nem kell aggódnod,ez abszolút nem ciki dolog,beszélned kell erről anyukáddal!Én sem mondtam el neki,akárcsak az egyik válaszoló (22/L),és én magam oldtam meg a problémát.Nézd,a zokni nagyon nem jó ötlet!Ezt felejtsd is el.Ha tudod,hogy anyud hol tartja a betéteit,tamponjait(de inkább betétet használj ,ha 12 vagy,én is azzal kezdtem:D),akkor kérj kölcsön.Ha ott van más is,ahol ti álltok,akkor egyszerűen hívd félre,vagy akkor kérd meg,amikor nincs senki otthon csak ti.
De a zoknit felejtsd el,nem higénikus!
Hali!
Ez a zoknis dolog elég durva... :D Én is mikor megjött, nem mertem anyának elmondani, sosem beszélt velem erről a dologról, teljesen idiótának éreztem magam, és bujkáltam előle, mert féltem hogy meglátja rajtam, az arcomon, vagy tudom is én, odaíródik a homlokomra, hogy megjött XD
Nekem az volt a szerencsém, hogy három nővérem is van, így tudtam betétet csórni. Évekkel később már persze mertem mondani, hogy legyen szíves, vegyen betétet.
Na mi a helyzet?
Hogy alakultak a dolgok?
Mi van a zoknikkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!