Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért baj az anyának, hogy én...

Miért baj az anyának, hogy én fogamzásgátlót szedek?

Figyelt kérdés

Szerinte elsősorban az a baja, hogy nem szóltam neki erről.. De miért is kellett volna szólnom (ezt neki is feltettem, nem válaszolt..), mikor sosem beszéltünk ilyen dolgokról, kb semmilyen kapcsolat nincs köztünk.

Szóval folyamatosan ezzel piszkál, de szerintem semmi köze hozzá..

17/L

2012. máj. 19. 21:47
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
azért kellett volna legalább szólnod, mert bár már nem vagy gyerek, de még felnőtt sem. anyukádék tartanak el, az ő házukban élsz, legalább annyival megtisztelhetted volna, hogy beavatod anyukádat...nem a szexuális életedbe nyilván, de abba hogy fog.gátlót akarsz szedni, mert neked így kényelmesebb blablabla.
2012. máj. 20. 08:01
 32/34 A kérdező kommentje:
És akkor abba is bele kellett volna avatnom, ha mondjuk épp hüvelytablettát használnék? Szerintem annyira semmi köze hozzá...
2012. máj. 20. 11:45
 33/34 anonim ***** válasza:

Sok szülővel nem lehet ilyen témáról beszélni, az én anyámmal sem. Szexuális felvilágosítás gyanánt a kezembe nyomott egy ilyen témájú könyvet, hogy olvassam el. Ennyi. Aztán egyszer megtalálta az óvszer csomagolását a szemetesben, és kiborult, hogy nem ezt várta tőlem, (17 voltam, majdnem 18 már)és csalódott bennem.(szerinte várnom kellett volna a házasságig) Nem azt gondolta, hogy oké, már nem szűz a lányom, de legalább van annyi esze, hogy védekezik.

A kérdező is legalább védekezik! És nem abortuszra járkál, meg nem az anyjának szül gyereket, vagy esetleg a párjával a nyomorba.

Lehet lepontozni...

2012. máj. 21. 13:02
 34/34 Brilliant ***** válasza:

Jó, de akkor most végülis nem válasz vártál a kérdésedre, hanem azt, hogy azt mondják, semmi köze hozzá.

De hát arra a kérdésre, hogy miért baj ez neki, nem válasz az, hogy semmi köze hozzá, hanem 5letelni kell, hogy mik lehetnek az ellenvetései.

Próbáltam kitalálni, hogy nekem mi bajom lenne vele, ha az én lányomként megtudom ezt Rólad, nekem ezek a bajaim vele. Én ha ennyi infóval a birtokomban, mint amennyi Neked van, szedtem volna, már nem élnék.

2013. ápr. 7. 23:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!