Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nincs hol laknom, nincs...

Nincs hol laknom, nincs állásom, mit tegyek? Segítség?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagyon el vagyok keseredve, azért írok ide, hátha valaki tud okos tanácsot adni.

23 éves nő vagyok. 6 éve párkapcsolatban élek. Levelezőn tanulok, mellette dolgoztam.

Februárban elvesztettem az állásomat, azóta semmi. Millió helyre beadtam, de semmi. :(

Most a párom közölte, hogy a szüleihez költözik, én pedig csináljak, amit akarok.

Amióta elvesztettem az állásom, az apja mindent megtesz, hogy elszakítson minket, mindig is erre törekedett, mert nekem még nincs diplomám. A fiának meg van.

Június végével költözik, és ugye én is. Nincs hova mennem. Anyukám egyedül nevelt fel, de ő már nincs. Senkim sincs, nagyi tavaly meghalt.

Kétségbeesetten keresek munkát, de sehol semmi. :(

Van pár szakmám, de van egy kis gond is.

Van érettségim, elvégeztem a műkörmös iskolát, de nincs gyakorlatom és pénzem helyet bérelni és alapanyagot venni. De abból nem is élnék meg.

Van biztonsági őri végzettségem, most szereztem meg, csak nincs rá 20 ezrem, hogy az igazolványomat ki is váltsam. Láttam ilyen hirdetést, kértem, hogy alkalmazzanak, és azonnal pótolom az első fizetésemből, de nem is foglalkoztak velem.

Munkanélkülit nem kapok, mert visszamenőleg néznek 4 évet. Ebből nekem egy év külföldön volt, és azt mondták addig nem kapok pénzt, amig onnan vissza nem igazolnak, ennek több mint fél éve már.

Most már minden cérna szakad. Ti mit tennétek? Segítsen valaki könyörgöm,a djatok tanácsot!

2012. máj. 18. 13:40
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Na mi a helyzet? Van valami hír,valami jó hír???
2012. máj. 31. 17:25
 32/33 anonim ***** válasza:
? mi történt
2012. júl. 10. 02:18
 33/33 anonim válasza:
Na van valami fejlemény????Hol vagy most???
2015. dec. 31. 16:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!