Mit csinálnál ebben a helyzetben? (lent) Főkőnt lányok és nők válaszát várom.
A legjobb barátod felkért arra, hogy legyél a fiának a keresztapja. 3 éve ismerjük egymást, a kapcsolatunk nagyon jó.
DE
a baj az, hogy régen (nem jártunk) viszont elég sokat kavartunk, ennek 2 éve. Azóta nem volt semmi, a feleségét sem csalta meg. Viszont még mindig többet érzek iránta csak úgy, mint régen (és ezt az illető tudja is) és ha lehetne én még mindig szó nélkül a karjaiba ugranék.
Kérdés: ilyen "feltételek" (vagy nem tudom minek nevezzem) te elfogadnád-e a keresztszüléséget? (A családjukban van női rokon, de nem valami jó a kappcsolatuk és én vagyok az első helyen, akit megkértek)
Igen, keresztszüéség nélkül is a karjaiba ugranék, ha már így fogalmaztál.
Viszont ez tényleg senki nem tudja és még a felesége sem. Nem azért vállalnám el, hogy elcsábítsam, vagy ilyesmi, ez nem fodult meg a fejemben. Kb ugyan ennyit találkkoznánk, mit most. Ő is tud rólam mindent és fordítva is Hetente 1-2 alkalommal találkozunk.
Szerintem te reménykedsz, hogy lesz köztetek valami! :D
Hagyd szépen békén azt a pasast, a kis családjával együtt.
Ne már, neked sem esne jól, ha valaki a fickód közelében sertepertélne hasonló szándékokkal. Gondolj csak arra, hogy minden rossz cselekedet egyszer visszaüt rád. Ez olyan, mint az átok: nem arra száll, akire mondod, hanem vissza rád.
Szóval csak óvatosan és empatikusan. :)
"Felebarátod házastársát ne kívánd!" Eleve alkalmatlan vagy keresztszülőnek. - ez a vallás része.
Amíg így érzek egy házas ember iránt, ahogy te a barátod iránt, még csak kapcsolatot sem tartanék vele, nem lenne bőr a képemen pl. vendégségbe menni oda, ahol az ő felesége a háziasszony. - ez az emberi része. (már csak azért, mert írod, hogy nem tudnál - inkább akarnál - ellenállni.
Vagyis: nem vállalnám el a helyedben.
sok mindenki áll kapcs-ban sok mindenkivel, akivel lefeküdne, mégsem lesz belőle semmi.
ez az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!