Megmentenéd az egyre inkább egyoldalú barátságot?
nem lehet barátság, ami egyoldalú.
igen, az igazi barátságokért meg kell harcolni, mert abban is vannak hullámvölgyek, de az a válságos időszak előtt és után újra/még mindig a kölcsönösség elvén alapul. épp ezért érdemes arra, h megmentsd
nem leszel kevésbé magányos egy ilyen baráttal, mint nélküle
Nem. Nem tennék érte semmit sem, vesszen.
Nekem is voltak ilyen "barátaim". Ha én nem írtam nekik, ők soha sem kerestek önmaguktól.
Ha írtam, akkor is csak pár soros válaszokat kaptam és volt olyan is, hogy 2 szóval válaszolt a kérdésemre, majd pedig a saját nézeteivel traktált 2 oldalon keresztül.
Aztán gyorsan eljutottunk oda, hogy én is és mindenki más egy szär, mert nem értünk vele egyet.
A barátság is 2 emberen múlik, hiába tesz meg mindent az egyik (pl.: próbálná tartani a kapcsolatot), ha a másik nem akarja.
Hogy kinek fontos a barátság/kapcsolat az kiderül abból, hogy ki keresi a másikat (gyakrabban).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!