Hanyagolnom kéne az ilyen barátságot?
Figyelt kérdés
Barátnőm és én egy szakra járunk,egy szálláson lakunk.Szerintem csak kihasznál,elvárja,hogy megcsináljak helyette mindent,pedig hozzám se szól valamikor,csak akkor vagyok jó neki,mikor vizsgák vannak,mert akkor lesni akar rólam.2012. márc. 13. 15:20
1/4 anonim válasza:
Ha szeretsz labtörlö lenni valaki eleteben, akkor mindenkepp örizned kell a "baratsagot".
Minden egyeb esetben: csak kihasznal szerintem, nem vagy fontos neki.
2/4 anonim válasza:
Hát ezen nem is értem,hogy minek gondolkodni,egyértelmű,hogy igen.
3/4 A kérdező kommentje:
adnátok tippeket,hogy vessek ennek véget,mert ő vele semmit se lehet megbeszélni,ha összeveszek vele,megy az anyjához majd panaszkodni,mint egy kisgyerek
2012. márc. 13. 15:26
4/4 anonim válasza:
Hát üljetek le és beszéljétek meg,hogy ez neked így nem jó,fejezze be vagy vége a "barátságnak". Mond el neki ugyan azt amit ide leírtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!