Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem beszélgethetek velük?

Miért nem beszélgethetek velük?

Figyelt kérdés

Ha anyához odamegyek , akkor fix , hogy a laptop előtt ül fejhallgatóval a fülében és mikor mondanék neki valamit , duzzogva veszi le a fejéről és ajh mi van? Ilyenkor elmegy a kedvem a mondandómtól. A másik apa: kérdezem tőle milyen volt melóba , mit csináltak , meg kérem , hogy mondjon valamit de semmi. Vagy ha szólok neki: apa! Mérges lesz és felemeli a hangját. Egyedül nagyszüleimmel tudok beszélgetni , ma nagypapámmal egy órán keresztül beszélgettem , ők nem mondják sose , hogy hagyd már abba - mint anya. Régen ha hazajöttem suliból és mondtam volna mi történt (ha olyan program volt) , akkor öt perc után már minden baja volt és fejezd már be , fejezd már be. Utána ha meg megkérdezte mi volt a suliba és azt válaszolom semmi , akkor megsértődik. Oké , kicsit sokat beszélek , elismerem , de a kortársaimmal max csak hülyéskedni tudok mert ott csak a pia meg a szex a téma.

Nem értem..:/

18/N

2012. máj. 17. 15:32
 1/6 anonim ***** válasza:

Neked barátokra van szükséged. A szüleid meghallgathatnának, ez tény, de gondolom bírták pár évig, és most más korszakuk van. Az is lehet, hogy netfüggők.

A lényeg, hogy te ne sértődj meg, kezeld őket betegként :)

2012. máj. 17. 15:35
 2/6 A kérdező kommentje:
Vannak barátaim , akikkel szinte mindent megbeszélek.. na jó , tényleg mindent megbeszélek.. :) Igen , anyu tényleg netfüggő , bár mondjuk már kezd leszokni a Facebookról , inkább az állandó fejhallgatója zavar , meg hogy milyen sértődős. Apát nem nagyon érdekli.
2012. máj. 17. 15:38
 3/6 A kérdező kommentje:
Mármint a net , nem anya.
2012. máj. 17. 15:38
 4/6 anonim ***** válasza:
A te gyerekeiddel már sokat fognak ők beszélgetni. Tudod, nagyszülő sorba kerül az ember, mire rájön, hogy milyen hülye volt és nem beszélgetett eleget a gyerekével, és az unokákon majd bepótolják. Ezért sokat dumálj nagyiddal helyettük, ők erre valók!
2012. máj. 17. 15:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Az én családom sem jobb,nagy ritkán tudok beszélgetni velük.Ha meg én nem vagyok beszélgetős kedvemben,akkor meg megy a sértődés.Szerintem örülj annak,hogy vannak barátaid,én a helyedben minél többet lennék velük,és minél kevesebbet otthon.
2012. máj. 17. 16:00
 6/6 A kérdező kommentje:
Ez nem mindig oldható meg , de azért igyekszünk sűrűbben találkozni :)
2012. máj. 17. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!