Van itt valaki akinek élnek a szülei, de mégsem tartják velük rendszeresen a kapcsolatot?
Édesapám a szüleivel (vagyis a nagyszüleimmel). Tavaly májusban találkoztak utoljára. Túl sok régi sérülés van már az ők kapcsolatukban. Legutóbbi veszekedésükből annyit hallottam, hogy "hazugságban neveltetek fel". Azóta én sem jártam a nagyszüleimnél, automatikusan a nővéremet és engemet is leírtak.
Én megtudok bocsájtani nekik, de soha többet nem akarom a jó viszony ápolni. Számomra ők olyanok már mint az idegenek, nem is gondolok rájuk, olyan hónapok telnek el, hogy eszembe sem jutnak.
Édesapámat sajnálom, mert neki sokkal nehezebb.
21-L
Apámat nem tudom, hogy merre van?Él-e, hal-e?
Anyámmal eddig is borzalmas volt a viszonyom, most még rosszabb lett, vszínűleg vele nem fogok többet szóba állni.(Főbb okok: Alkohol,cigaretta,bántalmazás, még mielőtt valaki leszólna).
Hála az égnek, van saját családom már, akiket imádok:)
Az első kommentelő vagyok.... azt kihagytam hogy igen anyummal élek de mi sosem voltunk jóban. Ha tehetném már rég elköltöztem volna. Ezt ő is tudja. ha nem vagyok otthon átkutatja a cuccaimat, próbál bekavarni a kapcsolatomba, hogy barátom szakítson velem, mindenkit ellenem fordít stbstb. legutóbbi húzása az volt (alig egy hete) hogy elvette a bankártyámat és közölte, ha le merem tiltatni takarodok a lakásból ami ugyebár nulla lóvéból nehéz.
(21/L)
Mit jelent neked a "rendszeresen"?
Én már külön élek, és nem szoktam naponta telefonálni, hogy mi újság, csak 2-3 hetente. Hazautazni még ritkábban, pedig csak olyan 150-160 km-re lakunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!