Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire normális ha egy...

Mennyire normális ha egy férfi férfi szemmel végigméri a 21 éves húgát?

Figyelt kérdés
A vőlegényemről(28 éves), és annak húgáról van szó. 1,5 éve vagyunk együtt. Nem ismertem a lányt, mert külföldön volt, múlt héten jött haza. Tegnap átmentünk vacsorázni párom szüleihez, hogy bemutasson a lánynak. Aranyos, kedves lány. Viszont a vőlegényem viselkedése letaglózott. Amikor elmegy mellette a húga, utána fordul, megnézi a fenekét. Megpaskolja, folyamatosan vizslatja. Nem vagyok féltékeny típus, de ez nekem sok volt. Hazafele rákérdeztem, hogy ez mégis mi volt, azt felelte, hogy ritkán látja a húgát, megnézte mennyit változott. De miért kell folyton a seggét bámulni??? Higgyétek el, nem túlzok, egyértelműen látszott, hogy nem úgy néz rá, mint én az öcsémre. Vagy a férfiaknál normális, hogy a hugicát is felmérik férfi szemmel? Kiábrándultam belőle, de ő folyton azt hajtogatja, hogy félreértem az egészet, és nem úgy néz a húgára, mint mondjk rám, vagy más nőkre. De ha láttátok volna...úgy nézte, mint ahogy egy férfi megbámul egy nőt az utcán.
2012. máj. 17. 12:35
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem, hogy nem édestestvérek, csak az apjuk közös.
2012. máj. 17. 13:06
 12/26 anonim ***** válasza:
55%
Hát lehet, hogy engem is le fogtok pontozni, de szerintem annyira nem tragédia ez. Rég látta, jól megnézte, hogy hű de jó csaj lettél hugom és ennyi.
2012. máj. 17. 13:12
 13/26 A kérdező kommentje:
A rég, az nem ám évek, vagy hónapok. sokat jár ki hozzá, mert a lány barátjával dolgozik együtt. Szóval hetente látja.
2012. máj. 17. 13:16
 14/26 anonim ***** válasza:
96%
Most írtad meg a lényeget!Cigány kultúra!Teljesen másként gondolkoznak mint mi Magyarok!Inkább írok privit...
2012. máj. 17. 13:17
 15/26 anonim ***** válasza:
97%
Hát ha romákról van szó, akkor nem lepődöm meg... Én is láttam már tizenéves romatesókat, amint egymást tapizták. :S Ikrek voltak, egy fiú és egy lány, a srác a buszmegállóban, mindenki szeme láttára matatta a testvérét, aki meg vihogott hozzá. Azt hittem, kihányom a belem.
2012. máj. 17. 13:37
 16/26 anonim ***** válasza:
90%
Egyáltalán nem normális. Ha lesz egy felnőtt lánya azt is "férfi szemmel" fogja nézni?
2012. máj. 17. 13:46
 17/26 anonim ***** válasza:
89%

Hát nekem nem tetszene.Ha csak tényleg úgy nézné a húgát, hogy lefogytál,stb az oké.De hogy ennyire felméri, ennyire bámulja,ez nem normális.

Nekem 2 tesóm van 34-35 évesek,én 20L vagyok,de sose volt ilyenre példa.

2012. máj. 17. 15:33
 18/26 anonim ***** válasza:
89%

Előző vagyok.

Olyanra volt példa,hogy az egyik tesóm mondta,hogy le vagyok fogyva meg ilyenek.

Kicsit off:

Nála az volt a gond,hogy mikor megnősült, a feleségét sokszor az én nevemen szólította.Sógornőm először még fel sem vette,de sokadik ilyen után rákérdett,hogy ki az a csaj.Tesóm mondta,hogy a húga.

Sógórnőm mesélte :DD Jót nevettünk.Azóta a keresztlányomat is néha az én nevemen szólítja :)

2012. máj. 17. 15:38
 19/26 anonim ***** válasza:
89%

Ez több,mint furcsa...itt valami szerintem sem oké.Pláne,hogy roma kultúráról beszélünk,ami azért sokkal szabadelvűbb a mienknél.Nem beszélve arról,hogy akinek roma vér csörgedezik az ereiben,az azért az élet minden területén jóval vérmesebb,és a hűség sem mindig erénye.Tudom,volt párom roma.

Arról nem beszélve,hogy nem is édestestvéréről beszélünk,tehát akármi megfordulhat a fejében.

2012. máj. 17. 16:17
 20/26 anonim ***** válasza:
38%
csak te reagálod túl az esetet.
2012. máj. 17. 16:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!