Mennyire normális ha egy férfi férfi szemmel végigméri a 21 éves húgát?
Hát nekem nem tetszene.Ha csak tényleg úgy nézné a húgát, hogy lefogytál,stb az oké.De hogy ennyire felméri, ennyire bámulja,ez nem normális.
Nekem 2 tesóm van 34-35 évesek,én 20L vagyok,de sose volt ilyenre példa.
Előző vagyok.
Olyanra volt példa,hogy az egyik tesóm mondta,hogy le vagyok fogyva meg ilyenek.
Kicsit off:
Nála az volt a gond,hogy mikor megnősült, a feleségét sokszor az én nevemen szólította.Sógornőm először még fel sem vette,de sokadik ilyen után rákérdett,hogy ki az a csaj.Tesóm mondta,hogy a húga.
Sógórnőm mesélte :DD Jót nevettünk.Azóta a keresztlányomat is néha az én nevemen szólítja :)
Ez több,mint furcsa...itt valami szerintem sem oké.Pláne,hogy roma kultúráról beszélünk,ami azért sokkal szabadelvűbb a mienknél.Nem beszélve arról,hogy akinek roma vér csörgedezik az ereiben,az azért az élet minden területén jóval vérmesebb,és a hűség sem mindig erénye.Tudom,volt párom roma.
Arról nem beszélve,hogy nem is édestestvéréről beszélünk,tehát akármi megfordulhat a fejében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!