Ti megbocsátanátok az apátoknak, ha ilyen lenne?
Figyelt kérdés
Annyi a lényeg, hogy az apám soha felém se nézett, elvárta volna, hogy kisgyerekként rohangáljak utána, hogy foglalkozzon már velem, pedig egy kontinenssel arrébb élt és sosem keresett magától. Most meg dolgozó felnőtt vagyok és azt várja, hogy támogassam anyagilag, mikor ő soha egy fillért sem vágott hozzám, de még szeretetet sem. Igazából nem tartom őt rokonomnak és hiába adtam neki esélyt, eljátszotta. Majdnem 50 évesen is iszik, füvezik. Ti megbocsátanátok egy ilyen embernek?2012. máj. 17. 11:26
11/13 anonim válasza:
Én elküldeném a búsba.Minek kéne egy ilyen legalja emberrel foglalkozni?Még szánalomból sem.
12/13 anonim válasza:
Megbocsájtani?Ugyan dehogy bocsájtanék meg!Örökre elfelejteném és elkerülném,soha nem adnék lehetőséget arra, hogy személyesen vagy bárhogy másként kapcsolatba tudjon velem kerülni!!!!!
13/13 anonim válasza:
Semmilyen módon nem támogatnám.
Sem anyagilag, sem lelkileg, és nem is ápolnám, ha beteg.
Megoldanám azt is, hogy ne tudjuk tartani a kapcsolatot. Ha elég, akkor csak telefonszám csere, hanem elég, akkor el is költöznék, ha volna rá lehetőség.
Az a helyzet, hogy én is kerülném a saját apámat. Ő igaz felém nézett, bár ne tette volna. Kiskoromat lelki terrorban éltem, ütötte-verte anyámat, és alkoholizáltak.
Anyukám meghalt, azóta fel sem hívom apámat, nem is érdekel, hogy szenved-e vagy sem, vagy, hogy egyáltalán ellátja-e magát. Ő még mindig iszik. Ha beteg lesz leszarom. Ha meghal, egy koszorút azért kap. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!