Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit vegyek apukámnak? Holnap...

Mit vegyek apukámnak? Holnap lesz 44 éves, tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Ruhája van, azt nem akarok, parfümje is cipője is.Ékszereket nem szereti.Inni nem iszik.Imádja az édességet, így tortát sütök neki, de kellene valami ajándék is..fogalmam sincs mit adhatnék neki.Nincs valami jó ötletetek?

Kocsiba esetleg valami kiegészítőt vagy olyat aminek örülne is egy apa?:S köszönöm előre is

2012. máj. 17. 09:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Olvasni szeret? Vehetsz neki könyvet, ha tudod milyen téma érdekli. De kocsiba mehet mobiltartó, cd, head set stb.
2012. máj. 17. 09:33
 2/11 A kérdező kommentje:

tényleg!!

hogy ez eddig nem jutott eszembe!könyv..nagyon szeret olvasni!köszönöm szépen!!!!:)

2012. máj. 17. 10:07
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szívesen! :) Örülök, hogy segíthettem.
2012. máj. 17. 10:08
 4/11 A kérdező kommentje:
:):)
2012. máj. 17. 10:32
 5/11 anonim ***** válasza:
2012. máj. 17. 11:37
 6/11 anonim ***** válasza:
Én apukámnak tavaly mindenféle különleges sajtot vettem, mert tudom, hogy imádja őket, de nem fizetne ki 1000Ft-ot 10 dkg sajtért. Nagyon örült neki. :) Nincs a te apukádnak is valami ilyesmi apróság, amit nagyon szeret, de ritkán veszi meg, mert sajnálja rá a pénzt, vagy nem esik neki útba hogy beszerezze, vagy ilyesmi?
2012. máj. 17. 12:02
 7/11 A kérdező kommentje:
Hm., hát igazából fogalmam sincs mit szeret ami drága és csak ritkán vesz meg.Lehet kapni azt a kávés csokit, nem tudom hirtelen a nevét, pár darab majdnem 1.000 ft, azt tudom hogy nagyon szereti lehet hogy veszek azt is, az az talán amit ritkán vesz.meg még gondolkodok mi az ami ilyen.köszönöm szépen neked is az ötletet:)
2012. máj. 17. 12:30
 8/11 anonim ***** válasza:
Apukámnak nemrég volt a születésnapja, egy bort még egy buszmodellt vettem neki. 43 éves lett.
2012. máj. 17. 16:26
 9/11 anonim ***** válasza:

Esetleg ha szeret főzni, enni, szakácskönyvet is vehetsz neki! :)

Ha van ruhája, egy kis kiegészítőnek szerintem nagyon örülne, ami praktikus, például egy nyakkendőtű vagy öv a nadrágjaihoz. :)

És nagyon boldog szülinapot Apukádnak! :)

27/L

2012. máj. 17. 18:13
 10/11 A kérdező kommentje:

Tényleg!Valamelyik nap mondta hogy "nincs egy övem sem " :D

Milyen jó ötleteket adtok!! nagyon szépen köszönöm!:)

és a segítséget is köszönöm szépen:):)

2012. máj. 17. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!