Mit vegyek apukámnak karácsonyra? Ti mit vesztek?
15 éves lány vagyok, ha ez számít. Apum 37 éves, nem szeret olvasni, szóval könyvet nem vehetek. Nem rajong a fociért, az autókért... szóval ilyeneket sem vehetek. Hobbija a borászkodás, de ahhoz nem értek, szóval nem tudnék hasznosat adni neki, pénzt meg NEKI semmiképpen nem fogok adni.
Ötleteket várok, hogy ti mit adtok/adnátok?
Borászkodáshoz ezerféle cucc passzol: fokoló, pohárkészlet, dugóhúzó,stb stb
Nem tudom, mennyi pénzt szánnál rá, de ha szereti magát a bort is, van egy nagyon jó ötletem.
Egy különlegesebb bor, már pár ezer forintért is lehet nagyon finom, különlegesebb borokat venni.Most biztos azt gondolod, hogy hogy a francba adnák ki Neked a bort.Ha van idősebb testvéred, aki nagykorú vagy anyukáddal, esetleg más felnőtt rokonnal lehet "szövetkezni".Elmentek és együtt megveszitek:) Így is a Te ajándékod, a te ötleted, csak a megvalósításhoz kell segítség.
Nálunk ez tuti siker volt. Apukám is szereti a borokat, és egyszer vettünk neki ajándékba bort. Mi úgy csináltuk, hogy ajándékos boltban láttunk olyan boros üvegeket, amin a házi áldás van és vettünk egy olyat + vettünk egy üveg bort a kedvencéből.Azt felbontottuk és átöntöttük a bort a házi áldásos üvegbe.Egy szép papír táskába beletettük.Nagyon örült neki.A bort esténként megiszogatták anyummal, az üveg pedig a mai napig a szekrény tetején van!
Én valami jobb arcszeszt veszek, mert apa mindig a legolcsóbbat veszi, mert arra telik. Így mindig örül, mikor valami "rendeset" kap.
De a pohárkészlet meg a dugóhúzó is jó ötlet. Mindkettőből vannak egész különlegesek is, biztos találsz olyant, amilyen még nincs otthon.
Bocsi, hogy írok:
Én nem veszek apámnak semmit, mert nem velünk él.És nem látogat!
salala-salala jó tippet adott!
nézd meg ezt az italtartót, bátyám kapott tőlem ilyet szülinapjára, benne egy üveg pálinkával. megküzdött vele, mire megkóstolhatta :) édesapád esetében gondolom lehetne bele egy üveg jó bort tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!