Mi volt a ledurvább beszólása a párodnak hozzád?
Ne foglalkozz velük! Valaki abban éli ki az örömét, hogy ide jár lepontozni, meg semmitmondó válaszokat írni, a gép előtt meg vállon veregeti magát, hogy most milyen f*sza ember lett ettől.
Másban nem tudnak sikereket elérni, így idejönnek sikerélményért.
ma 13:19 Helyes! :)
Nálam is volt, hogy tettem ki kérdést, s nem egy válaszadó csak provokálni akart. Az elején még belementem a játékába, de később rájöttem, hogy nem érdemes velük foglalkozni, mert őket ez élteti. Én simán levegőnek nézem őket, mintha nem is válaszolt volna. :)
3 éve vagyunk együtt, eddig soha nem bántott meg csúnya szóval, szerencsére nem ilyen. nem is értem, hogy tudjátok ezt elviselni. egyáltalán nem tisztel titeket a párotok, ilyennel nem érdemes együtt maradni.
amúgy szokta mondani, hogy hisztis pi.csa, ha behisztizek, de mindig mosolyogva mondja és puszit is ad utána, szóval ezen nem szoktam megsértődni, mert tudom, hogy néha hisztis pi.csa vagyok :))
Mi is szoktunk veszekedni.Szokott a fejemhez vágni elég csúnya dolgokat,de mindnek én vagyok az okozója.Pl.
Mióta vele vagyok,csak idegesítem, b-zdmeg,mondott rám olyat,hogy majom.Na ekkor nem szóltam hozzá.Reggel láttam mennyire bántja.
De még voltak..én is van,hogy a fejéhez vágok dolgokat,sajnos.Nekem kell változni a legjobban..
"Menj a p*csába!"
De ez csak poén volt! :D
Ő elég hirtelen természetű és nagyon fel tudja magát hergelni apróságokon is, de ha ilyenkor a forrófejűségével megbánt, utána bocsánatot kér.
27/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!