Feleségek, akiket megcsalt a férjük. Hogy derült ki, milyen jelekből gyanakodtatok?
"Végül a gyerek 1 hetes (!!) korában láttam meg az e-mailt, amiben taglalták, hogy jó volt a múlt hét, mert a csaj addig nálunk lakhatott."
Tényleg milyen egy féreg, ezzel átlépett MINDEN határt! Örülök, hogy kisbaba mellett volt annyi lelki erőd, hogy megszabadulj tőle!
Az én férjem bukott le a gyerek 1 hetes korában.
Igen, hát nem nevezném jó embernek, az biztos. Mindezt úgy tette, hgoy a külvilág felé egy teljesen tökéletes képet mutatott, megvezetett mindenkit! 10 éve a legjobb barátom volt, a kapcsolatunk 4 éve tartott, az összesen 14 év ismeretség (kb.)!! Hát volt pofára esés az biztos, de tanultam belőle! A gyerekemnek most szebb életet tudok biztosítani a párommal, aki fiaként imádja, boldog család vesz körül minket, és minden rendben van.
Az igazi vesztes itt nem én vagyok, és nem is a fiam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!