Mit szolnátok ha a párotok nélkületek menne nyaralni, mert ti valamilyen okból nemtudnátok menni? (nem egyedül menne)
Volt már ilyen. Egyszer a haverjaival mentek egyikük nyaralójába külföldre, mivel kanbuli volt, így én nem mentem.
Illetve jár búvárkodni. Nekem nem jött be a búvárkodás, egy hétig egy hajón ülni meg elég unalmas úgy, hogy csak a fedélzeten émelyeg az ember, úgyhogy oda se megyek vele. De nem látom értelmét, hogy azért ragaszkodjak hozzá, hogy nélkülem ne menjen, mert engem nem köt le ez a típusú nyaralás.
Oh, nálunk volt ilyen. Meg sem kérdezte, hogy akarok e menni, meg hogy mit szólok hozzá. :D
Igaz, nem haveri nyaralás volt, de legalább megkérdezhette volna, hogy mi a helyzet velem.
Párom minden nyáron a haverjaival ment külföldre mig én nem voltam neki,1 hét.
De én nem szeretem az ilyet,és fiús nyaralás egyébként is,bár hivtak.
Hiába mondtam hogy menjen nyugodtan,megyünk majd együtt is nyaralni,nem olt hajlandó,ezzel megszünt részéről a fiús nyaralás szerintem.
De részemről mehetett volna,hiányozna,de ennyi,tudom hogy semmi olyat nem csinálna,ami nekem ne tetszene.
Mi egy ideig jártunk a haverokkal Balaton-túrára biciklivel. Aztán én egyik télen eltörtem a lábam, utána tavasszal nem akartam még ennyire megerőltetni, így a barátom egyedül ment. Már együtt éltünk.
Nem lett volna jobb nekem, hogy miattam lemondja, lelkiismeret-furdalásom lett volna.
De: ismertem a társaságot, ez egy rendszeres dolog. HA elém állna, hogy elmegy 1-2 hétre nélkülem, eléggé meglepődnék....
ment már nélkülem.mikor még kb. a tiniszerelem korszakunkat éltük,akkor durcáztam be..(együtt éltünk már akkor,is de kb.19évesek voltunk..)
Most se vagyunk öregek,de már egyáltalán nem zavar,ha nélkülem megy el ,attól nem lesz rosszabb a kapcsolatunk,nem fogjuk egymást kevésbé szeretni...Havi egyszer elutazik a hobbija miatt egy hétvégére,vagy volt,hogy éppen én nem kaptam szabit a nagy balatoni,haverozós nyaralásra,hát elment nélkülem..ott volt 3 napot,egyre én is letudtam ugrani,és ők még utána maradtak..
Amúgy szerintem is igaz,amit korábban írtak..kapcsolatfüggő,mert pl. a barátnőm totál hülyén nézett rám,h engem nem zavarnak,ezek a 7végi kiruccanások..
Ez attól is függ, hogy miképp élt "előttem". Ha ez szokás volt és minden évben ment CSAK fiúkkal (tehát nem voltak ott másik párok), akkor nem várnám, hogy rekessze be ezeket miattam. De minden esetben elvárnám, hogy közölje, hogy merre megy, mikor várható.
A saját kapcsolatomat nézve, ahol nem volt ilyen előttem sem szokás, most fura lenne, ha a Párom találna pár havert akikkel elmenne. De alapból fura lenne, ha egymás nélkül eltöltenénk több éjszakát máshol.
Mi szeretünk mindent együtt csinálni, kicsit össze vagyunk nőve, de ezt mindketten igényeljük.
Olyan sokszor van, hogy elmegy egy délutánra, vagy reggeltől késődélutánig egy barátjához, vagy vele együtt horgászni. Ez teljesen ok.
Végül is az egyszerűsített válasz a saját kapcsolatomat nézve: nem lelkesednék, de alaposan átbeszélnénk a körülményeket, mielőtt eldönteném, hogy rosszul esik, vagy sem.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!