Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 21 éves vagyok, egy 30 éves...

21 éves vagyok, egy 30 éves férfi udvarol, csak nem tudom mit tegyek! Belemenjek-e vagy sem? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

21 éves vagyok. Eddig elég rendesen melléfogtam pasik terén!

Most egy lassan 31 éves férfi kezdett el udvarolni nekem, akinek van egy kislánya.Amivel nincs is gondom mivel szeretem, imádom a gyerekeket. Csak nem tudom hogy komolyan gondolja e vagy sem. Szinte minden 2 naponta találkozunk mikor dolgozni megyek. hogy deritsem ki hogy komolyan gondolja-e vagy sem. Hogy nem csak egy újabb strigulára kellek?

2009. jún. 26. 18:39
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
19:06-osnak pest megye, de pesten dolgozom!
2009. jún. 26. 19:12
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen ne feküdj le vele addig, amíg nem vagy biztos benne, hogy nem csak futó kapcsolatra kellesz neki. Lehet, hogy hónapokat kell várni, de legalább látod majd a reakcióját és az majd elárulja, hogy tényleg szeret-e. Adj neki és magadnak egy lehetőséget. Szerintem nem olyan hű de nagy ez a korkülönbség.
2009. jún. 26. 19:16
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

19.06 vagyok

Egy pillanatra komolyan azt hittem, hogy Téged is ugyanazzal a pasival hozott össze az élet. Annyira stimmelt minden. Kicsi a világ. :)

De akkor nem.:D

Próbáld meg vele, talán felelősség teljesebb mint az én volt barátom. Sok szerencsét! :)

Aki mer az nyer. Nálam ez nem jött be, de ha meg se próbálod vele később megbánhatod, hogy mi lett volna ha.

2009. jún. 26. 19:17
 14/18 A kérdező kommentje:
Elég sok biztatót kaptam:) köszönöm a válaszokat:)
2009. jún. 26. 19:21
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Helo

Úgy látom kaptál épp elég jó tanácsot,én már nem gyarapítom a sort,lévén,hogy nem is jut ezembe semmi praktikus:)

Csak okulj ebből az esetből:

Lassan 2 éve megismerkedtem valakivel,egy családos harmincassal.A legelején nyilvánvalóan tisztáztuk,hogy "csak szex és más semmi".

Azóta elvált,több mint egy éve együtt élünk,decemberre várjuk első babánkat!

A lényeg az,hogy mindegy milyennek indul egy kapcsolat,ki mit ígér a másiknak.A Sorsot nem érdeklik az előre megbeszélt vagy beígért dolgok :)

Mérlegelj,ha szerinted megéri,vágj bele!Még akár jól is elsülhet :)

2009. jún. 26. 19:48
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

A vőlegényem 31 én 21 vagyok. Attól, hogy idősebb gondolhatja komolyan, sőt. Én nagyon jól megvagyok vele, mindig is jobban szerettem az idősebb férfiakat, többet tapasztalt, jobban ért a nőkhöz meg egyéb pozitív dolgok.

Ő eddig nem találta meg az igazit, mi úgy kezdtük, hogy semmi komoly, de nagyon nagy szerelem, és meghitt szeretet lett belőle. Nem is számítottunk rá.

Kezdj el találkozgatni vele, randizni, közös programot csinálni, majd meglátod. Megismered jobban, ő is téged, aztán majd kiderül hogyan tovább, legyen-e valami belőle.

Manapság olyan könnyen kap egy férfi nőt, hogy ritka aki a lelkét kiudvarolja, csak, hogy eljusson az ágyig.

2009. jún. 27. 00:22
 17/18 anonim válasza:
100%

Szia!

21 éves vagyok,párom 33 lesz.Az én korosztályomban nem találtam olyan srácot,aki megfelelt volna nekem.Mindegyik gyerekes,csak a szexet akaró volt.(Tisztelet a kivételnek,ha van ilyen,én nem találtam.)Akkor jött a Párom,úgy indultunk neki,hogy majd lesz valahogy,ismerkedjünk.Azóta 4 év eltelt és van egy gyönyörű 3 hetes kislányunk.

Ismerkedj,aztán meglátod hogy alakul.

2009. jún. 27. 10:32
 18/18 Secu válasza:
Én csak annyit fűznék ehhez a kérdéshez,hogy a nagybácsim is 31éves volt,és egy 20éves lánynak udvarolt,és mostanra már házasok többé éve:D:D Nem lehet nagy baj abból,hogyha belemész!
2009. jún. 27. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!