Szeret engem a ferjem elegge? Merjem felvallalni a kockazatot egyedul?
Volt 3 vetelesem, atestem egy teljes kivizsgalason ( 1 evig tartott)kideritettek mi bajom, most kapom a kezelest. Mivel most mar szeretnek "biztosra" menni, ot is kivizsgaltatnam, hogy nem vihet e at ram olyan fertozest, amirol o nem is tud, de ismet elvetelek miatta. Emiatt el kellene mennie urologushoz.(manualis prosztatavizsgalat, etc) De nem hajlando. Azt mondta, semmikeppen nem megy el, hagyjam is abba, inkabb ne legyen masodik gyerekunk.A kisfiunk 4 eves, es mindketten szeretnenk neki egy kistestvert, de ha ilyen " ara" van, akkor inkabb nem.
Engem rengetegszer vizsgaltak, maga a veteles is pokoli volt, nyulkaltak bennem, injekciok tucatjait kaptam es kapom, en kibirom, mert akarom. Mikor ezt emlitettem neki, azt mondta hogy ne legyek eltelve magamtol ez miatt.
Ha hajlando vagyok ilyen " rizikoval" nekivagni, akkor ok, amugy nem. 35 eves vagyok, es ez lenne a negyedik, egyben utolso probalkozas. En ugy erzem, ezt az utolso lehetoseget ki kellene hasznalni, de " egyedul nem megy"
Meg egy vetelesbe, fokent ha tudnam hogy az utolso esely volt, szerintem belezakkannek. Ilyen " tamogatassal" ti belevagnatok a helyemben? Ad ez eleg alapot egy masodik gyerekhez? Megertjuk es szeretjuk egymast, de nem mer /akar elmenni a dokihoz es kesz. Mit csinaljak??
Azért ez durva. Jó kérdés, hogy önzőségből teszi, vagy annyira mégsem akar második gyereket, vagy fél elmenni.
És lehet azzal dobálózni, hogy örüljön, ha egy gyereke már van, de ez érzéseinket nem mi irányítjuk! Pláne, ha gyerekről van szó, amikor tombolnak a hormonok...
Sajnálom azt, aki meddő, de legyen szíves meghúzni magát, mert ehhez aztán végképp semmi köze.
Mit csinálj? Nehéz kérdés. Beszélni kéne vele, de ha nem megy bele ezek után se... Rányomja a bélyeget a kapcsolatotokra gondolom... Sajnálom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!