Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeret engem a ferjem elegge?...

Szeret engem a ferjem elegge? Merjem felvallalni a kockazatot egyedul?

Figyelt kérdés

Volt 3 vetelesem, atestem egy teljes kivizsgalason ( 1 evig tartott)kideritettek mi bajom, most kapom a kezelest. Mivel most mar szeretnek "biztosra" menni, ot is kivizsgaltatnam, hogy nem vihet e at ram olyan fertozest, amirol o nem is tud, de ismet elvetelek miatta. Emiatt el kellene mennie urologushoz.(manualis prosztatavizsgalat, etc) De nem hajlando. Azt mondta, semmikeppen nem megy el, hagyjam is abba, inkabb ne legyen masodik gyerekunk.A kisfiunk 4 eves, es mindketten szeretnenk neki egy kistestvert, de ha ilyen " ara" van, akkor inkabb nem.

Engem rengetegszer vizsgaltak, maga a veteles is pokoli volt, nyulkaltak bennem, injekciok tucatjait kaptam es kapom, en kibirom, mert akarom. Mikor ezt emlitettem neki, azt mondta hogy ne legyek eltelve magamtol ez miatt.

Ha hajlando vagyok ilyen " rizikoval" nekivagni, akkor ok, amugy nem. 35 eves vagyok, es ez lenne a negyedik, egyben utolso probalkozas. En ugy erzem, ezt az utolso lehetoseget ki kellene hasznalni, de " egyedul nem megy"

Meg egy vetelesbe, fokent ha tudnam hogy az utolso esely volt, szerintem belezakkannek. Ilyen " tamogatassal" ti belevagnatok a helyemben? Ad ez eleg alapot egy masodik gyerekhez? Megertjuk es szeretjuk egymast, de nem mer /akar elmenni a dokihoz es kesz. Mit csinaljak??

#vetélés #férj vizsgálat szeret
2012. máj. 15. 22:47
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
91%
Ez sajnos tényleg önzőség a férjed részéről.
2012. máj. 16. 00:23
 12/21 Bence_ ***** válasza:
100%

Ha fél, akkor mondja el.

Ha lusta és nem érdekli azt is mondja el.

De valami így nem kerek. Ha szeretne gyereket elmenne.Értelmes apaként, te is és a gyereketek is fontos.

Egy vetélésre te is rámehetsz nem csak a magzat.

2012. máj. 16. 01:13
 13/21 anonim ***** válasza:
92%
Te ennyi mindenen keresztül mentél, és a férjed egy rohadt urológiai vizsgálatra nem akar elmenni? Ez így nagyon nem kóser.
2012. máj. 16. 02:02
 14/21 anonim ***** válasza:
81%
Nem szép a férjedtől ez a hozzáállás,azonban tudd,hogy nem csak a te pasid ilyen,a férfiak rohadtul félnek az ilyen jellegű urológiai vizsgálatoktól.Édesapámnak sajnos komoly betegsége volt ezen a téren és nagyon nehezen tudtuk rávenni,hogy elmenjen orvoshoz.A férjem még sosem volt urológusnál és hangoztatja is,hogy ő oda tuti be nem teszi a lábát.Helyedben a csendes meggyőzést választanám,mert szerintem a félelem az,ami visszatartja őt és nem a gyermek nem akarása.A férfiak ebben rohadt makacsok tudnak lenni,mi egy gyermek világrahozatala során rengeteg ilyen jellegű vizsgálaton részt veszünk,így sokkal természetesebbnek fogjuk fel.Esetleg nézz utána,hogy miből áll egy ilyen vizsgálat és próbáld meg finoman elmagyarázni neki,hogy az egész pár percet vesz igénybe stb.
2012. máj. 16. 06:42
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is ez volt a helyzet,azzal a külömbséggel hogy azt első babát akartuk.Neki spermavizsgálatra kellet volna elmennie(férjed ezen volt?)A párom kerek perec megmondta hogy ő bármit megtesz de oda nem megy el,ha rámegy a házasságunk hát rámegy de erre nem hajlandó.Inekciokurákon vettünk részt,mindenben támogatott de a spermavizsgálatra 3,5év probálkozás után sem ment el.mivel tudtam hogy velem gond van engem kezeltek és végül 5terhességként megmaradt a lányom.Neked konkrétan mi a bajod?milyen idős terhesen mentek el a babák?
2012. máj. 16. 07:30
 16/21 anonim ***** válasza:
52%
Igen, valószínűleg szeret téged. De nem akar annyira babát, mint te.
2012. máj. 16. 08:23
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha szeretné,megmondaná h nem akar gyereket,legyenek hárman,nem pedig idiótamód hagyja ha a felesége gyógyszerezze magát,korházba járjon,kikészüljön.

Az én párom is rettegve ment urológushoz,magától nem is ment volna,ilyenkor kell előszedni a női határozottségot,időpont és gyerekként kezelve ráparancsolni és elkisérni,bezavarni.

Odafele és váróban végig hisztizett,utána nyavalygott,de amikor meglett az eredmény és gyógyszerrel kikezelték,megköszönte és bocsánatot kért.

Állj a sarkadra kérdező.

2012. máj. 16. 08:50
 18/21 anonim ***** válasza:
49%
Hiába bizonygatja, nem akarja a második gyereket, legalábbis nem eléggé. Ha akarná, akkor elmenne a vizsgálatra. Én nő vagyok, így csak hallomásból tudom, hogy rossz a prosztatavizsgálat, de ha belegondolok, ha beteg lenne (ne adj isten), akkor sem menne el, mert az fáj? Szerintem emögé bújik, mert valójában nem akarja a második gyereket. Az van, hogy még csak elítélni sem lehet őt ezért, mert joga van nem akarni több gyereket. Csak akkor meg kellene őszintén mondania. Az önzőségről igazából annyit, hogy ő is önző, de te magad is az vagy, mert te meg nagy akarsz másodikat annak ellenére, hogy a férjed nem áll melletted 100%-ban. Én ezt a részét puhatolnám ki a helyedben, hogy valójában hogy érez a babát illetően.
2012. máj. 16. 09:22
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Annyira nem szeret,hogy ő is kivegye a részét a családalapításból...
2012. máj. 16. 09:26
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Én megmondanám a páromnak, hogy urológiai vizsgálatra 1-2 évente a saját egészsége miatt is illik elmenni, nemhogy ilyen helyzetben. Ha nem hajlandó rá, nem próbálkoznék még egyszer, mert úgy érezném, hogy csak én akarom azt a gyereket. És lehet, hogy ebbe legalább annyira belebolondulnék, mint még egy vetélésbe. Hisz mégis eddig mi a fészkes fenének vetettem magam alá annyi vizsgálatnak, ha ő tulajdonképp nem is akar gyereket?! :(
2012. máj. 16. 12:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!