Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Neked melyik családtagod az...

Neked melyik családtagod az ICE-számod?

Figyelt kérdés
Baleset esetén hívandó szám.
2012. máj. 15. 19:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
90%

Nem nézhetik meg a telefonod. Ha megnézik, az már illegális, ugyanis személyiségi jogok megsértése.

Hasznos olvasmány: [link]

2012. máj. 15. 20:28
 12/19 anonim ***** válasza:
92%
Én nem a telefonomban tárolom, hanem a személyi igazolványomba van berakva egy papír, amin 3 ICE szám van, ICE1=párom, ICE2=apu, ICE3=anyu. Már nem a szüleimmel élek, ezért van a párom első helyen. Egyszer nekem így mondták, hogy lehet több ICE és a személyiben kell tartani, mert ha valami bajom lesz, a mentők, rendőrség a beazonosításhoz a személyit nézi meg és abban megtalálja azt, hogy kit kell értesíteni.
2012. máj. 15. 20:37
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Igen,lehet több.Nekem is 3 ICE-szám van:

-anya

-apa

-barátom

2012. máj. 15. 21:43
 14/19 anonim ***** válasza:
91%
Ennél a kérdésnél mindenkit lepontoznak?
2012. máj. 15. 21:46
 15/19 anonim ***** válasza:

kamu,nem kamu de ártani nem árt.

nekem apu az ice számom,anyám nem bírná ki idegileg egy ilyesmi hívást:D

2012. máj. 16. 01:45
 16/19 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem nem kamu,anno mondták a tévében,hogy az ICE szám mennyire fontos baleset esetén.Nekem édesanyám és öcsém van beállítva.
2012. máj. 16. 07:44
 17/19 anonim ***** válasza:

A mentők nem hívnak senkit. Úgy ahogy a taj kártyádat sem fogják keresgélni. A rendőrség keresi meg a hozzátartozókat. Amúgy régen asszem a jogosítvány tokjában is volt egy rész ahová a "Baleset esetén értesítendő" személyt és elérhetőségét kellett beírni, de szerintem a rendőrség ezek nélkül is megtalálja akit meg akar.

A telefont nem fogják babrálni, pláne nem róla telefonálni, szóval ez a része a kamu. Érdemes az azonosító iratok közé tenni az infót, ha már biztonságban akarjuk tudni magunkat.

[link]

2012. máj. 16. 10:32
 18/19 anonim ***** válasza:
Nekem anyósom.Ő a legmobilabb és a legtalpraesettebb,bármi intézkedéshez.Ja és a vércsoportom is az ice mellé van írva.Az sem árt.Évekkel ezelőtt hallottam erről azóta így szerepel a tel.könyvemben.
2012. máj. 16. 12:43
 19/19 anonim ***** válasza:
Apu.
2012. máj. 17. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!