Ti hogy léptetek tovább? Honnan volt erőtök? Miként kezdtétek újra?
Majdnem 1 hónapja szakítottunk 5 év után a vőlegényemmel. 4évig éltünk együtt. Tegnap előtt bevallotta hogy már "kinézte" az utódomat de még csak beszélgetés szintjén vannak. Nekem még borzasztó érzés őt mással elképzelni, egész idáig míg ezt meg nem tudtam reménykedtem, hogy visszajön hozzám. Kétszer találkoztunk akkor csókoloztunk is. erre megmondja, hogy talán talált valakit.Szóval most kitaláltam hogy teljesen új életet kezdek tőle távol akár más városban is.Olyasmikre gondoltam,hogy németet tanulok, lerakom a jogsit, és ha sikerülne kimennék dolgozni Ausztriába talán ki is költöznék.Csak nem érzek magamba annyi erőt és kitartást hogy végig tudjam csinálni.
nektek volt már ilyen drasztikus változás az életetekbe? Nagyon nehéz volt?Meséljetek légyszi.
Persze! Szinte mindenki életébe bekövetkezik egy vagy több ilyen jellegű változás.
A legnehezebb az, hogy az ember új célokat találjon, és minden addigi álmát, tervét lecserélje másikra.
Ahogy látom, Te túl fogsz tudni jutni rajta, hisz vannak új elképzelések.
Egy napon rá fogsz jönni, hogy semmi se történik véletlenül. Majd ha találkozol a Nagy Ő-vel, /amit most még nem tudsz elképzelni, hiszen nagyon fáj a veszteség/akkor fogod megtudni, hogy ennek tényleg így kellett lennie. A vőlegényednek mennie kellett, hogy jöhessen egy új, ami sokkal jobb.
Minden változás jó, még akkor is ha a fájdalom az elején kiveszi az ember erejét.
Szia!Sajnálom....
Mint előttem is írták, ritka hogy valakivel ilyesmi ne forduljon elő.De az a jó hír, hogy neked egy másik nagyon izgalmas életszakaszod kezdődik, amiben először nehéz lesz mosolyogni, de rövidebb idő alatt múlik el, mint gondolnád.És akkor rádöbbensz, ha ezen így túl tudtál jutni,akkor nem is ő volt a nagy Ő.Persze, ehhez még idő kell.
Nekem az adott erőt kimászni (két)ilyenből, hogy az a csaj lebegett a szemem előtt, aki leszek, és aki egyszer össze fog találkozni, talán 5 talán 10 év múlva ezzel a férfival, és annak tátva marad a szája, és hazamegy sírni, hogy milyen hülye volt.Az eleve egy szemétség, hogy megcsókolt két találkozás alkalmával, nagyon tipikus pasis dolog, milyen bók számára, hogy az exének akit lepattintott még minidg kívánatos.Pfúj de egy szemétség ez.
Azok a célok amiket kitaláltál magadnak, azok nagyon szupik.Változtass magadon is.Alakformálás, egy szép köröm, új haj, egy bikini-barnulj a kertben/teraszon stb.
Persze nekem a legtöbbet az jelentette, hogy a barátnőim ott voltak és amikro fel akartam hívni, vagy egyéb hülyeséget csinálni, kivették a kezemből a telefont.És elmentünk bulizni, ami kezdetben r...tul nem érdekelt, de aztán ráéreztem az ízére, és nagyon sok önbizalmat adott, hoyg jó pasik forgolódtak ilyenkor utánam.persze a nagy szerelmet nem ilyen helyen találtam meg, de akkor ettől több nem kellett, pont azt akartam érezni, hoyg milyen jó nő vagyok-hogy érezzem ő volt a hülye.
Szerintem talpraesett csaj lehetsz, hagyd hogy had jöjjenek sorban a dolgok amiket elterveztél, és azt semmiképpen ne siettesd hogy gyorsan legyen valakid, mert nem valószínű h tudnád most a helyén kezelni.
jaaaa....és többé ne vedd fel neki a telefont,vagy ha igen hagy lássa azt h a kapu bezáródott, ne engedj a közeledésének, légy vidám és rendkívül elutasító.Szerintem bele fog dögleni.Hajrá, sok sikert!
pont ebben a helyzetben vagyok mint te.
dobott a vőlegényem.
legszívesebben kimennék veled Ausztriába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!