Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátom megértené, ha a...

A barátom megértené, ha a szüzességemet csak az esküvő után szeretném elveszíteni?

Figyelt kérdés
Persze még nincs barátom, de ezen már sokat gondolkodtam. Vannak még olyan fiúk/férfiak akik ezt megértik? Tavaly olvastam egy folyóiratot fiataloknak, amiben azt írták, hogy Isten elvezet mindenkit az igazihoz csak várnunk kell. Én hiszek ebben, bár egyáltalán nem vagyok vallásos.
2009. jún. 26. 14:11
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Remélem találsz olyan fiút,aki megért.A régi családokban azért nem volt annyi válás,mert nem a szex volt a legfontosabb,mint a maiaknál.A problémákat pedig igyekeztek együtt megoldani.Olyan házasság nem volt és nem is lesz,ahol mindig minden tökéletes,teeni kell érte.

Ami pedig azt illeti,hogy ki kell próbálni egymást,sem igaz.Egy szexológus mondta egy előadáson hogy ahhoz,hogy egy párnak tökéletes legyen a szexuális élete,először is lelki összhangnak kell lenni.Azután pedig össze kell szokniuk.Megtanulni,mi a jó a másiknak,és akkor jó lesz nekem is.Ez persze kölcsönös kell legyen.Gondolom,hogy egy szexológus azért ért a témához.

2009. jún. 27. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!