Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátom megértené, ha a...

A barátom megértené, ha a szüzességemet csak az esküvő után szeretném elveszíteni?

Figyelt kérdés
Persze még nincs barátom, de ezen már sokat gondolkodtam. Vannak még olyan fiúk/férfiak akik ezt megértik? Tavaly olvastam egy folyóiratot fiataloknak, amiben azt írták, hogy Isten elvezet mindenkit az igazihoz csak várnunk kell. Én hiszek ebben, bár egyáltalán nem vagyok vallásos.
2009. jún. 26. 14:11
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
90%

mi meggyeztunk hogy a lefekvessel varunk az eljegyzesig legalabb:)

mar ket eve vagyunk egyutt, es egyikunk sem akarja megszegni:)

kerdes, hogy mikor lesz az eljegyzes:P

de igen:) vannak meg ilyen fiuk, mi 19 evesek vagyunk:)

2009. jún. 26. 14:13
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát? Nem lesz könnyü. nekem van egy ismerösöm most 35 éves nö, 30 évesen ment férjhez.

Ö szüzen akart férjhez menni és volt hogy pár hét után otthagyták, volt aki pár hónap után. Aztán hogy az igazi-e azt nem tudom de 30 évsen egy kb 2 hónapos kapcsolatból ment férjhez.Az elsö 2 évben sokat szenvedett, mert rájött még sem a legjobb ötlet volt de aztán megbékélt és elfogadta hogy ö akarta és a válás nála szóba sem jöhet. A szerencséje hopgy a férfi nagyon rendes, de még sem volt boldog.

2009. jún. 26. 14:16
 3/21 anonim ***** válasza:
89%

ne haragudj, amit most írok, de ez az én véleményem, nyílván lepontozni lehet, akinek nem tetszik!

A szex egy kapcsolatban és egy házasságban nagyon fontos. Én nem pártolom a házasság utáni szüzesség elvesztést (ez nem jelenti, hogy ribanc vagyok, és össze-vissza d.gok, mert a férjem a második férfi az életemben). Azt gondolom hülyeség úgy hozzámenni valakihez, hogy nem tudod milyen az ágyban. Összeházasodtok, ami (jó esetben) egy életre szól és utána derül ki, hogy nem is passzoltok össze. Te mindennap akarnád, ő havi egyszer, vagy mondjuk fordítva. Akkor mi lesz? Egy idő után elvélsz mert nem jó vele az ágyban? Vagy megcsaljátok egymást??? Vagy inkább lsz úgy egész életedben, hogy azt sem tudod mi a jó szex???

Nem azt mondom, hogy feküdj le mindenkivel, én sem tettem. De azzal az emberrel akit szeretünk és akiért az életünket odaadnánk, miért ne lehetne???

2009. jún. 26. 14:19
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha őszinte választ akarsz, szerintem nem!

nem kell szíre-szóra mindenkivel ágybabújni, megvárhatod, amíg teljesen biztos vagy benne, hogy ő a nagy ő, de nem valószínű, hogy ez a nászéjszakádon lesz!

Ha idősebb leszel és szerelmes és megtalálod álmaid pasiját, neked is igényed lesz a szexre!

Persze ne legyen igazam, és találj egy olyan férfit, aki azonos értékrenddel bír, mint Te! Biztos, hogy vannak valahol ilyenek is, de kérdés, hogy aki neked lesz a nagy Ő, az vajon ilyen szemléletű férfi lesz-e!

Én azért drukkolok neked!!! Érdekes lenne megtudni miután férjhez mentél, hogy sikerűlt-e!

2009. jún. 26. 14:21
 5/21 anonim ***** válasza:
84%
mondjuk a szuzesseg elvesztesen kivul eleg tag meg amit szex teren ki lehet probalni-szerintem...
2009. jún. 26. 14:25
 6/21 anonim ***** válasza:
84%
Én is vártam ezzel a házasságig. Lehetséges ilyen embert találni. Aki szeret, meg fogja érteni.
2009. jún. 26. 14:25
 7/21 anonim ***** válasza:
63%

szerintem nem igazán..a szex tényleg fontos része a házasságnak, és ki kell próbálni előtte, hogy így is összeilletek-e.

persze nem muszáj lefeküdnötök, sok dolog történhet még attól.

2009. jún. 26. 14:36
 8/21 anonim ***** válasza:
94%
Biztos vannak ilyen fiúk, csak nagyítóval kell keresni őket.
2009. jún. 26. 14:40
 9/21 anonim ***** válasza:
77%

Biztos vannaik még ilyen fiúk, de nagyon kevesen.

Bár én nem várnék a dologgal esküvőig, ez olyan mint a zsákbamacska. Ha az esküvő után derül ki, hogy nem passzoltok össze szexuálisan, ott már megette a fene az egészet...

2009. jún. 26. 14:45
 10/21 anonim ***** válasza:
97%
Azt mondjátok már meg, hogy miért kell azt leszavazni, aki várt? Ez magánvélemény, mit kell ezen leszavazni? Talán ettől rosszabb ember lettem? Szerintem épp ellenkezőleg!
2009. jún. 26. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!