Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kihasznált, átvert, megalázott...

Kihasznált, átvert, megalázott, kidobott. Honnan legyen önbecsülésem?

Figyelt kérdés

Végig elhittem amit mond. Hogy szeret és családot tervez velem.

Segítettem pénzhez jutnia (munka külföldön én szereztem neki - míg nekem megtiltotta hogy én kimenjek - ő most tele van én csóró)

A családomat ellenem fordította, mindenki azt hiszi ő az isten én meg a béna, hogy nem tudom megtartani.

Folyamatosan megváltoztatott, mert mindig azzal zsarolt, különben vége.

És most hogy végleg hazajön, nem kellek.

Addig voltam jó, míg volt kihez hazajárni *ni. Amíg teleszedte magát anyagilag(nekem meg azt mondta családra alapozunk!)amiből csajozós kocsit akar venni, nagy álma!

Elment vele 4 évem és itt vagyok 30 felett.

Hogyan másszak ki a kétségbeesésből?

Nem vigasztal, hogy egy tapasztalattal gyarapodtam egyáltalán!

Én nem akartam ilyen tapasztalattal gyarapodni.

Hogyan nyugodhatnék meg? Mi az a gondolat?

2012. máj. 14. 21:55
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
csakhogy amikor én őt megismertem, akkor is épp új életet kezdtem. mint most...
2012. máj. 15. 17:18
 22/25 anonim ***** válasza:
Ami nekem mindig segített, mikor mélyen magam alatt voltam, az az volt, hogy a dudus.hu oldalon vannak kártyák, oshotól húztam, és mindig találtam valami olyan gondolatot, ai új erőt adott. Ha nem idegenkedsz az ilyesmitől, nagyon tudom ajánlani. Nem kell hívőnek, stb lenned, hogy használni tudd ezeket a gondolatokat.
2012. máj. 15. 20:14
 23/25 A kérdező kommentje:

Szóval a kártyák szerint fénymunkás vagyok, isteni küldetésben :)

segítsek mindenkin.

nahát a páromnak is én hoztam össze a jó munkát, az exnek a fősulit, én mindig segítek.

nekem meg senki...

2012. máj. 16. 17:33
 24/25 A kérdező kommentje:
de köszi
2012. máj. 16. 17:33
 25/25 anonim ***** válasza:
csak egy ötlet volt, rajtad múlik, hogy hogyan kezled ezeket a helyzeteket. Remélem, újra megtalálod önmagad, és nem gúnyosan gondolsz mgadra. Értékes ember vagy, ne az exeid és más idióták az éltedből határozzák meg, ki és milyen vagy. Az a te dolgod. Mindent te irányítasz az életedben.
2012. máj. 16. 22:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!