Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kihasznált, átvert, megalázott...

Kihasznált, átvert, megalázott, kidobott. Honnan legyen önbecsülésem?

Figyelt kérdés

Végig elhittem amit mond. Hogy szeret és családot tervez velem.

Segítettem pénzhez jutnia (munka külföldön én szereztem neki - míg nekem megtiltotta hogy én kimenjek - ő most tele van én csóró)

A családomat ellenem fordította, mindenki azt hiszi ő az isten én meg a béna, hogy nem tudom megtartani.

Folyamatosan megváltoztatott, mert mindig azzal zsarolt, különben vége.

És most hogy végleg hazajön, nem kellek.

Addig voltam jó, míg volt kihez hazajárni *ni. Amíg teleszedte magát anyagilag(nekem meg azt mondta családra alapozunk!)amiből csajozós kocsit akar venni, nagy álma!

Elment vele 4 évem és itt vagyok 30 felett.

Hogyan másszak ki a kétségbeesésből?

Nem vigasztal, hogy egy tapasztalattal gyarapodtam egyáltalán!

Én nem akartam ilyen tapasztalattal gyarapodni.

Hogyan nyugodhatnék meg? Mi az a gondolat?

2012. máj. 14. 21:55
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
86%

Megnyugtathatna az a gondolat, hogy beleestél a társfüggőség nevű betegségbe, ami azt jelenti, hogy valaki annyira gyenge, hogy bármilyen emberhez nem méltó, megalázó dolgot elbír egy féregtől, csakhogy vele maradjon, mert függ attól, hogy legyen valakije, noha az a kapcsolat nem méltó emberhez, és ezt ő is tudja.

Ebbe te beleestél, és ezért történhetett meg, hogy ennyiszer megalázott, majd kidobott, és utána is megalázott. Egy ép önbecsülésű emberrel ilyen nem történik meg, mert az első tahó húzásra szétrúgja a másik seggét, és az ajtófélfával együtt repíti ki a lakásából.

Neked most lehetőséged van ezt felismerni, megerősödni, úgy hogy még egyszer ne hódolj be egyetlen taplónak se, és boldog kapcsolatban legyen részed.

2012. máj. 14. 22:43
 12/25 anonim ***** válasza:
78%

én most, nálad egy évtizeddel korábban törtem össze egy pasi miatt. a 4 legszebb fiatal évem vette el. naés? rájöttem hogy azzal nem jutok előbbre ha sajnálom magam.

nem is kerestem pasit. elfogadtam hogy egyedül leszek X ideig. illetve nem egyedül: barátokkal. 3féle táncra beiratkoztam a szabadidőmben amit már nem töltött ki pasi, + elkezdtem horgászni járni. egy nap leült mellém egy 38 éves "tata". gondoltam, mit papol ez nekem, mindegy, legalább feldobja a horgászást, úgysem volt kapás.

később többször találkoztunk, és most boldog párt alkotok ezzel a "tatával" :D mindenki szörnyülködik a korkülönbségen, engem az az utolsó dolog, ami zavar.

ne zárj ki valakit a kora miatt az életedből, vagy mert elsőre nem tetszik! jó, persze más 20 és más 30 fölött egyedül lenni.

de egy esélyt adhatnál, ha minden másban tetszik az illető

21/L

2012. máj. 14. 22:45
 13/25 anonim ***** válasza:
24%
Kefélj félre...!!
2012. máj. 14. 23:03
 14/25 anonim ***** válasza:
24%
bakker, majdnem elfelejtettem: milyen szerencséd van, épp itt vagyok...:DD
2012. máj. 14. 23:03
 15/25 anonim ***** válasza:
86%

"Folyamatosan megváltoztatott, mert mindig azzal zsarolt, különben vége."

Ezek szerint már korábban sem volt önbecsülésed.

"Én nem akartam ilyen tapasztalattal gyarapodni."

De, valószínűleg akartál, vagy legalábbis szükséged volt rá.

Louise L. Hay: Éld az életed!

Olvasd el.

2012. máj. 14. 23:33
 16/25 anonim ***** válasza:
86%
Az egyetlen hibád, hogy rajta keresztül méred magad. Neki kellesz, vagy nem kellesz. Majd ha végig tudod hideg fejjel gondolni, hogy ez a pasi tulajdonképp egy senki, akkor már örülni tudsz, hogy megszabadultál tőle. Te nem ilyen társra vágysz, vagyis a helyzet fordított, ő nem kell neked. Megnyugtatlak, másnak sem. Az meg, hogy villantós autót vett, a tipikus buta pasi jelképe, akinek szimbólumokkal kell jeleznie, hogy ő nem egy akárki. De nem ám, pont egy senki. Lesz három jó éve, buknak rá a tipikus hüpik, aztán a csodakocsi leamortizálódik, de még egy lakása sem lesz a lükének. Az egyetlen gondolat, ami valamennyire megnyugtathat az lehet, hogy őt lásd, ne az álompasit, akinek hitted.
2012. máj. 15. 00:17
 17/25 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Kezdetnek örülj neki, hogy vége! Komolyan, próbáld egy kicsit élvezni, hogy nem kell egy ekkora idiótára több időt fordítanod. Aztán vegyél magadnak 1-2 szép ruhát, spórolj, és menj ki te is külföldre. A távolság megbékíti a családodat, és az anyagi javak biztos meghozzák az önbizalmad is.
2012. máj. 15. 00:53
 18/25 anonim ***** válasza:

Beismerted/felismerted, hogy amit tett veled az méltatlan viselkedés volt.Mivel jogtalanul bánt így veled,ezért tudod, hogy nem helyes ha magadat okolod és alábecsülöd.

Akkor fogsz megnyugodni,ha már jó távol leszel tőleszerintem először fizikailag.Aztán már lelkileg is sikerülni fog.

Ne add fel.Ebből is tanulnod kell!Tanulásra születtünk és tapasztalásra!

2012. máj. 15. 01:34
 19/25 anonim ***** válasza:
89%

en azt mondom h orulj neki, h megszabadultal ettol a pasastol, es orulj h 'csak' 4 evet vesztegettel ra. Es igenis lehet 30 felett part talalni. pl jomagam.

volt egy 7 eves langyos kapcsolatom, amibol kitortem es kulfoldre mentem szerencset probalni. Ekkor voltam 27. Kulfoldon, a vilag masik felen, kifogtam a leggyokerebb pasast, aki hasonloan bant velem, mint a te pasid veled. Mindig is egy fuggetlen no voltam, ez a pasi beszabalyzott, nem mehettem tornazni, uszni, mert h ott pasik vannak es biztos h megcsalom. nem mehettem sehova nelkule, csak vasarolni. Nem laktunk egyutt, es akkor jott at hozzam mikor epp kedve volt. Mikor nehez idoszakom volt ahelyett h mellettem lett volna, nem is jott at. ugy ahogy a tied k***ni jott at. Vasarolni bezzeg kellett neki. Hulyebbnel hulyebb dolgokba vitt bele, es mai nap sem hiszem el h megtettem. 30 lettem es 3 ev utan hazamentem nyaralni. akkor ujra talalkoztam sajat onmagammal, h milyen szabad, fuggetlne no voltam, es rajottem h jelenlegi eletem utalom. Mikor visszajottem (mert addigra hazat vettem, szerencsere egyedul!!!! es nem vele!!!), o vett fel a repteren, szokasos hiszti, megalazas stb, mire nem is tudom faradtsag vagy mi, vagy elhatarozas, h ha hazajovok kipenderitem, de vegulis ez tortent kiraktam a szuret meg aznap mikor megekreztem kulhonba. magam alatt voltam, hasonloan mint te. Aztan voltak egy-ket rovidebb sz@r kapcsolataim, tobbek kozt egy akire elpazaroltam meg szerencse h csak 10 honapot, es kiderult a hazugsaga meg ideje koran, aztan meg meg egy aki hasonloan be szeretett volna szabalyozni, de ez alkalommal mar nem mukodott, ugyhogy leptem meg ideje koran. aztan 33 eves multam, mikro megismertem mostani ferjem, o 4 evvel fiatalabb, mint en, csaladot es feleseget szeretett volna. Mikor tudtuk h egymashoz valoak vagyunk, nem vartunk sokat a baba project-el, vettunk kozosen egy telket, meg csak most fogunk ra epitkezni, es osszejott a baba eleg hamar. Most 38 leszek van egy gyonyoru 2.5 eves kislanyom, es gyurunk a kisteso project-en, a kisteso nem jon olyan konnyen sajnos mint a kislanyom, de nem adjuk fel.

Tehat latod lehet ismerkedni 30 ev felett is.

De ne ess ketsegbe. Ne legyen rad irva a kapuzarasi felelem, mert a pasik ezt erzik. Szisztematikusan keress.

En igy utolag azt mondom, h orulok h a kapcsim veget ert, es csak 3 evet vesztettem el es nem tobbet, orulok h annak disznonak kiderult a turpissaga 10 honap utan, es nem aldoztam ilyen barmokra az eletem. Vegulis sz@r volt keresztulmenni a dolgokon, de orulok h ugy tortent ahogy.

masreszt mikor ismerkedtem nem alltam olyan pasival ossze, aki nem volt abban biztos h csaladot akar. A velemenyem szerint aki 30 felett nem tudja biztosan h ezt szeretne, es te tudod h szeretnel csaladot nincs idod h vesztegessel meg par evet, mig meggondolja magat, az ilyen pasikat hagyd a fenebe. Ne a kulso szerint valasz. Sarmos szep pasik, ferjnek apanak az esetek tobbsegebn alkalmatlanok. ok jok kalandak meg villogni. erre nekem is ra kellett jonnom, h igenyeimbol engedni kellett, es minden nem lehet egyszerre. Belso ertekeit nezd, az a legfontosabb! Iratkozz be tancolni, menj uszni, iratkozz be kulonfele progikra ahol lehet ismerkedni. Hatha... es ne menj el lehetoseg mellett. Lehet h az a 38 eves tata eppen belsoleg tokeletes lehet, es meg szeretne csaladot. Ne felejsd nem vagy 20as eveidben. Fel a fejjel sikerulni fog!!!

2012. máj. 15. 03:15
 20/25 anonim ***** válasza:
75%

32 évesen vetettem véget egy megalázó kapcsolatnak, ami öt évig tartott. Kidobott időnek tűnt, de nem volt az. Tanultambelőle, mégpedig önismeretet. Utána húztam egy vonalat az életemben, és elkezdtem élni a Saját életemet. Nem görcsöltem be, hogy mennyi idős vagyok, és nem gondoltam a megaláztatásokrs, csak arra, hogy milyen jó, hogy ezt még most letudtam, gyerek és házasság nélkül.

Építsd fel magadat, ne a külvilág véleményétől függj.

csináld azt, amit mindig is szerettél volna, él az életedet, mert az csak egy van, rajtad múlik, siránkozással, a múlton rágódással töltöd-e, vagy hasznosan, a jövődet építve.

Ami engem illet, egy teljesértékű, boldog kapcsoltban élek, másik országban élek, mindent elölről kellett kezdenem. De ez jó, mert erőssé tesz. Sok sikert neked is!

2012. máj. 15. 09:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!