Milyen néven szerepeltek a házastársatok telefonjában?
Kíváncsiságból kérdeztem. Egy ismerősöm odaadta a telefonját, hogy segítsek neki beállítani valamit, ehhez a telefonkönyvet is át kellett pörgetnem. Szerepelt benne "apa" és "apám" is. Erre rákérdeztem, hogy két száma van-e az apukájának. Kiderült, hogy az első a férje...
Én a férjemet a keresztnevével írtam be, illetve egy darabig a netes társkeresős becenevével volt benne, mert ott ismerkedünk meg. Amikor tropára ment a telefonom és az újba fel kellett vinnem ismét a kontaktokat, akkor vezetéknév első betűje és a keresztneve - mert elég gyakori és sok más ismerős is van benne ezzel a keresztnévvel.
Számcseréig én is a társkeresős nick-emmel voltam benne, aztán utána átírta a keresztnevemre (az enyém kevésbé gyakori, egy munkatársát hívják még így, de ő teljes néven van beírva).
én a teljes nevemen (vezetéknév+keresztnév) vagyok beírva, hát eléggé megrökönyödtem mikor megláttam... :/
bár mi még nem vagyunk házasok, 1 éve vagyunk együtt
halvány lila gözöm sincs.......talán ugy, hogy timi:D nem tudom.....:D:D:D fikarcnyit se érdekel:D de ha jól tudom, talán timi:D ergo a nevem....
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!