Mikor lesz jobb az életem, mit tegyek?
Sziasztok! Nos mostanában (az utóbbi 3-4 évben) nagyon sok minden összegyűlt és már nem tudok semminek őszintén örülni.
Kezdjük a családdal:
Apukám 4 éve meghalt, borzasztóan hiányzik, kiderült, hogy hazudott nekem nagyon sokáig és ezt nehezen tudtam feldolgozni..ennek következménye az lett, hogy én kezdtem el hazudozni, elsősorban anyukámnak, de februárban mindent bevallottam anyukámnak. Nagyon megtört, azóta nem is foglalkozik velem igazán, mindennap ordibál velem és dokihoz is elvitt már, de én azt csak felesleges pénzkidobásnak érzem. Itthon lenni pocsék, de még van jó pár évem a suliból.
Barátok:
Mivel az itthoni hangulat rendkívül befolyásolja az én hangulatomat, így suliban is általában rossz kedvű vagyok. Egyre kevesebb barátom van és a népszerű lányból én lettem az idióta, akinek mindig valami baja van. Buli kizárva, anya nem enged sehova és ezért kezdek kiborulni..
Szerelem:
Eddig két fellángolás volt, de semmi komoly. De másfél éve nagyon tetszik egy férfi, aki reménytelen számomra, barátnője van, jó pár év van köztünk és én számára teljesen közömbös vagyok.
Hobbi:
Lényegében nincs semmi hobbim. Mivel alig mehetek valahova így nem is álmodozok már semmiről és pénzünk se lenne rá. Nagy részét az időmnek tanulással töltöm. (4.87 az átlagom, ami anyának nem tetszik, mivel lehetne jobb)
Az egyik legnagyobb probléma: a pénz.
Sajnos nem állunk valami jól anyagilag és én ezt borzasztóan nehezen tudom elfogadni. A suli miatt évközben nem dolgozhatok, nyári munkára pedig rengeteg helyre adtam be a jelentkezést, de sehonnan nem írnak vissza.
Egyre féltékenyebb vagyok azokra, akik anyagilag mindene megvan és nincs balhéjuk otthon a pénz miatt. Azt meg képzelhetitek, hogy milyen érzés, mikor egyik ismerősöm a boldog családi életéről mesél.
Úgy érzem nem tudok változtatni, mivel már számtalanszor próbáltam anyával beszélni, de mindig kudarcba fulladt. A reményt egyenlőre a továbbtanulásban látom, de még 2 évem van középsuliból.
Hogyan változtathatnék, mikor lesz jobb?
üdv 17/L
mai 18.33 vok
A 19.47-es hozzászólóval egyetértek. A megoldás nem abban van, aki segít, csak egyszerűen tudja kívülről nézni a dolgokat, és tud olyan szempontokat adni, amelyeket te nem látsz - nem azért mert buta vagy, hanem azért, mert benne vagy a saját élethelyzetedben. Az utánalévő hozzászóláshoz pedig annyit, h vannak természetesen kontárok, de egy rossz tapasztalatból nem lehet egy egész szakmát megítélni, sem azokat, akik abban dolgoznak.
Kérdező, sok sikert a megoldáshoz! Őszintén drukkolok!
ad1: értek hozzá, mert hasonló helyzetet élek/éltem át
ad2: nem azt mondtam, h boldogga tesz h mások éheznek, csak arra celoztam, h ha arra gondolsz h másnak sza*abb, kivész belőled az önsajnalat. Pezsze ezt az egoista parasztok nem nagyon értik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!