Hogyan legyen jobb az életem?
17 éves lány vok. Annyi sok rossz történik velem évek óta, semmi nem sikerül. Mára rájöttem, h nincs egy igaz jó barátom sem! A szüleim is mindig csak veszekszenek velem. Beleuntam már h egyedül vok. Nincs olyan ember akinek elmondhatok bármit. A napokban volt a szülinapom és alig köszöntöttek páran, kb 10 ember abból jó ha 4-gyel szoktam is beszélni. És ebben a 10 emberben nem volt benne egyik családtagom sem! Elég rosszul esett, tudom nem állunk olyan jól h akármit megkapjak, nem is vágytam rá csak annyira h "boldog szülinapot" de semmi. Tegnap is néztem neten egy nyakláncot nagyon tetszett megmutattam a szüleimnek és mondtam h ez nekem kell. 12e ft volt, de még ha tellene is rá akkor sem venném meg. Erre anyám egyből lecseszett h minek kellene ez nekem úgyse venném fel. Egyik bnőm akivel téll jóba vagyunk vagy legalább is úgy hittem mindig elmondja a baját én meghallgatom segítek is neki, pénzt is adtam már neki kölcsön, de mégis ha nekem van vmi bajom akkor mit sírok én, nekem mindenem megvan-ezt mondja pedig nem is! Én vok mindenki lelki szemetesládája. Akárki szomorú én felvidítom, mondom neki h csap pozitívan, de ezt nekem senki nem mondja. Kívülről mindenki azt hiszi h én milyen boldog ember vok, pedig nem én csak magamba folytom és érzem h már nem sokáig birom!!!! idáig ami érdelekt azt mostmár lesz.rom. Van egy álomvilágom de még abban sem érzem jól magam, oda is betévednek a rossz dolgok. Sztem lelkileg nekem itt van a vég.
Bocsi h ilyen hosszú és értelmetlen voltam!
szia.
figyelj,megadom az msn-em,felvehetsz nyugodtan,nekem elmondhatsz mindent!
elhiszem hogy rosszul esett!:(
de vegyél fel.
nikolett@hotmail.co.uk
ugyanebben a cipőbenjárok ..
családtagjaim lesz.rnak magasrol, nem erdeklik mi van velem.
""""" barátaimnak """"" csak akkor vagyok jó, ha segítségre van szükségük, vagy ha kéne valami ..
amuggy . ha ismerkednél .. addmeg az msn címed szivesendumálnék veled :)
Én is szívesen dumcsizok bárkivel. Hasonló dolgokon megyek keresztül, csak én fiú vagyok. Kérdező és a válaszadók is ha gondolják, írjanak privit.
19/F
Átestem én is hasonlókon. Sajnos ahhoz hogy tapasztaltabb légy, mindig csalódni kell és ezekkel fogsz megerődödni.
Ha valami gondod van, akkor nyugodtan írjál nekem privit. Szívesen elbeszélgetnék veled, átestem már én is barátok terén ilyenen és tudom milyen érzés ha kirekesztenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!