Hogyan legyen jobb az életem?
17 éves lány vok. Annyi sok rossz történik velem évek óta, semmi nem sikerül. Mára rájöttem, h nincs egy igaz jó barátom sem! A szüleim is mindig csak veszekszenek velem. Beleuntam már h egyedül vok. Nincs olyan ember akinek elmondhatok bármit. A napokban volt a szülinapom és alig köszöntöttek páran, kb 10 ember abból jó ha 4-gyel szoktam is beszélni. És ebben a 10 emberben nem volt benne egyik családtagom sem! Elég rosszul esett, tudom nem állunk olyan jól h akármit megkapjak, nem is vágytam rá csak annyira h "boldog szülinapot" de semmi. Tegnap is néztem neten egy nyakláncot nagyon tetszett megmutattam a szüleimnek és mondtam h ez nekem kell. 12e ft volt, de még ha tellene is rá akkor sem venném meg. Erre anyám egyből lecseszett h minek kellene ez nekem úgyse venném fel. Egyik bnőm akivel téll jóba vagyunk vagy legalább is úgy hittem mindig elmondja a baját én meghallgatom segítek is neki, pénzt is adtam már neki kölcsön, de mégis ha nekem van vmi bajom akkor mit sírok én, nekem mindenem megvan-ezt mondja pedig nem is! Én vok mindenki lelki szemetesládája. Akárki szomorú én felvidítom, mondom neki h csap pozitívan, de ezt nekem senki nem mondja. Kívülről mindenki azt hiszi h én milyen boldog ember vok, pedig nem én csak magamba folytom és érzem h már nem sokáig birom!!!! idáig ami érdelekt azt mostmár lesz.rom. Van egy álomvilágom de még abban sem érzem jól magam, oda is betévednek a rossz dolgok. Sztem lelkileg nekem itt van a vég.
Bocsi h ilyen hosszú és értelmetlen voltam!
Én tudom a legjobban mi történik veled,hisz még most is ezen megyek át...
Bár én lehet többet tudok a helyzetedről,és tudnék is segíteni,100%.
Ha itt jársz,vegyél fel msnre,amiben tudok segítek!!!
abstruse.girl@hotmail.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!