Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljunk ha elakarjuk...

Mit csináljunk ha elakarjuk adni a házat de anyánk benne él?

Figyelt kérdés

Van egy ház ami az én tulajdonomban van, illet a húgomnak is van benne része.

Most kéne a pénz mert egy új vállalkozásba kezdek és kellene a tőke.

Az a baj, hogy édesanyánk a házban lakik és nem akar ki költözni pedi kinéztünk neki egy jó kis idősek otthonát.

Azzal is fenyegetőzik, hogy perre viszi az ügyet.

Ha édesanyánknak nincs semmi tulajdonrésze a házban akkor kiköltöztethetjük törvényesen?

2012. máj. 14. 15:21
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
88%
Ezt nem értem. Ha működik a szalon, miért úszott a ház?
2012. máj. 14. 17:56
 42/58 anonim ***** válasza:
100%
Szegény anyukád, a gyerekei hülyeségei miatt menjen öregek otthonába, mert ti vállalkoztok. Mi is vállalkoztunk, de ingatlant nem kockáztatnánk. Te se tedd. A húgod inkább szégyellje magát, segÍtenie kellett volna, ha már miatt lett felvéve a kölcsön.
2012. máj. 14. 18:39
 43/58 anonim ***** válasza:
100%

Ha már az öregek othonán gondolkodsz akko jobb ha tudsz róluk kicsit.

1, Hatalmas túlzsúfolás van s csak úgy bekerülni nem lehet csak pénzel ami nem kevés.

2, Sima nyugdíj oda nem elég, háztulajdonjogokat, milkókat kérnek általában.

3, Lehet nekem vcan rossz tapasztalatom de 3ból 3mat amit láttam abban nem a minőségi életre ösztönötek, sétákra, szinvonalra hanem a minnél "kezelhetőbb" begyógyszerezett, másvilágra átküldéses dolog volt porondon. Mi mamánk fél évet töltött egyben. Azonal kivettük mikor láttuk mik is folytak ott. 8an mentek be egyszerre s már csak mamám élt a 8ból.

2012. máj. 14. 18:42
 44/58 A kérdező kommentje:
Beszéltem a húgommal telefonon és azt találtuk ki, hogy megpróbáljuk elköltöztetni az egyik testvéréhez.
2012. máj. 14. 18:46
 45/58 anonim ***** válasza:
ha ennyire ki akarjátok onnan költöztetni, akkor miért nem fogadod be te vagy a húgod? Miért a testvére nyakába akarod sózni, vagy az otthonba? Ha a húgod vállalkozása miatt vesztette el a házát, elég gerinctelen húzás lenne kirakni... meg 68 évesen szerintem még fiatal az öregek otthonába
2012. máj. 14. 18:53
 46/58 A kérdező kommentje:

Fogadd be te!

Az családomnak és a húgom családjának is megvan a magánélete.

2012. máj. 14. 18:56
 47/58 anonim ***** válasza:
100%

hiszed vagy sem, mi befogadtuk a nagyszülőket amikor szükség volt rá...

az anyád feláldozta a házát a lányáért és ez a hála? Őszintén sajnálom, hogy 2 ilyen lánya van

2012. máj. 14. 19:01
 48/58 anonim ***** válasza:
91%
De a húgodnak a pénz kellett nem? Komolyan szégyelljétek magatokat.
2012. máj. 14. 19:02
 49/58 anonim ***** válasza:
Kamu. Ennyire aljas emberek nincsenek. Két unatkozó kis kamaszlány röhög a válaszokon. Jól szórakoztok, gyerekek?
2012. máj. 14. 19:14
 50/58 A kérdező kommentje:

Nem vagyunk aljasak, hiszen nem az utcára akarjuk tenni.

Meg ő is elkövetett 1-2 dolgot ellenünk.

2012. máj. 14. 19:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!