Miért ítélik el sokan azokat, akik nem akarnak gyereket? Ennek számos oka lehet. Például én sem tervezem, pedig már 30 éveim közepén járok.
Figyelt kérdés
Az én esetemben pl.nem kielégítő anyagi helyzet (lakáshitel-törlesztés,rezsi,jelenleg csak én fizetek mindent,páromnak nincs állása,és nehezen tudom magam elképzelni egy gyermekkel, "megijeszt"gyermekkel járó minden teendő stb.)2009. jún. 26. 10:24
21/25 anonim válasza:
Én nem ítélem el azokat, akik nem akarnak gyereket. A fősulin volt egy csoporttársam, ő sem akart gyereket. Én maximálisan megértettem, és elfogadtam az álláspontját gyerek ügyben. Ott kezdtem felháborodni, amikor átcsapott a gyereket akarók szapulásába, hogy minek szülnek, stb. és őt már egyáltalán nem jellemezte azt, hogy tiszteletben tartja azt, hogy én pl. akarok gyereket. (aki azóta meg is született)
22/25 anonim válasza:
"Persze,mindenkinek vágya hogy utoda legyen, de azért az ember nem ösztönből szaporodik. Ha nincs hova, nincs kivel, nincs miből - akkor nem szül gyereket.
Ezt azért ne minősitsük már devianciának."
Ez a nincs kivel, nincs hova, nincs miből csak egy kamuszöveg. Mindig van kivel, van hova, s van miből.
23/25 anonim válasza:
ezt hogy érted, hogy mindig van kivel?
24/25 anonim válasza:
15:33-nak
én vagyok akitől kopiztál: az uram 10 év után megcsalt a kolléganővel, miután elköltöztem albérletben lakok, aminek a lakbérét és a rezsijét 2 munkahelyen kaparom össze
de ezért örülök hogy vannak emberek a földön akiknek nem probléma a vakvilágba gyereket szülni ...
25/25 anonim válasza:
én nem ítélem el! teljesen egy véleményen vagyok veled. Én sem akarok gyereket, és sztem ez egyáltalán nem baj, mert attól, hogy nőnek születtél az nem azt jelenti, hogy akkor neked igenis gyereket kell szülnöd! így is lehet teljes életet élni, nagyonis.. sőt! és ez a fajfenntartás stb..na akik ezt szajkózzák folyton, hogy: " jajj, de a fajfenntartáshoz szülni kéne " blablabla..na azok szüljenek helyettünk is, és tartsák fent ! nem értem, mért gondolkoznak egyesek így.. énis gondokoztam ezen, hogy mért ítélik el az ilyen embereket, de nem mertem felrakni..én például a szexet sem szeretem FUJJ..! és ez, hogy ez az élet egyik örömforrása, és fontos szerepe van a boldog, teljes élethez..na ez EGY ROHADT NAGY HÜLYESÉG! EGYÁLTALÁN NEM ÖRÖMFORRÁS, és köze nincs ahhoz, hogy teljes-e az életed, vagy sem! nekem teljes az élet, gyerek és szex NÉLKÜL IS! és pontozatok le, nem érdekel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!