Miért ítélik el sokan azokat, akik nem akarnak gyereket? Ennek számos oka lehet. Például én sem tervezem, pedig már 30 éveim közepén járok.
Hú, lesz itt vérengzés rendesen... Hajrá csajok! Indul a háború! :P
Én azt gondolom, hogy a gyereket akarók azért ítélik el a gyereket-nem-akarókat, mert mindenki úgy gondolja, hogy a saját álláspontja a helyes, aki pedig nem úgy gondolkodik, mint ő, az hibás. Szóval engem nem érdekel, ki akar gyereket és ki nem, mindenkinek a saját egyéni preferenciája dönti el.
Ne foglalkozz más véleményével .... én se akarok, pedig én is elmultam 32.
Mindenki élje ugy az életét ahogy neki jó ..
En nem itelem el azt aki nem akar gyereket. Mindenki eltudja donteni, hogy mit akar az elettol.
En 20 evesen szultem a lanyom de nem bantam meg, mert unalmas, ures lenne az eletem nelkule, mar olyan mintha ikrek lennenk :)) Nagyon nehezen valunk el egymastol, most is nehezen viselem azt a 2 hetet amit az apjanal tolt mivel 1 eves koraban lelepett. Igaz azota haveri viszonyba vagyunk, de azt hiszem az a 400km is kozre jatszik.
Szoval van egy jo baratnom akivel mindent megtudok beszelni es o is velem, nekem ez az eletforma jott be. Viszont nem szeretnek mar tobb gyereket.
Remelem a parom meg a lanyomat is megtudom gyozni errol :))
Kedves kerdezo!
Mindenkepp tartsd szem elott azt amit te szeretnel es ne a tarsadalom elvarasainak felelj meg!
Sok sikert!
32/L
10:42-nek
Persze,mindenkinek vágya hogy utoda legyen, de azért az ember nem ösztönből szaporodik. Ha nincs hova, nincs kivel, nincs miből - akkor nem szül gyereket.
Ezt azért ne minősitsük már devianciának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!