Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit szólnátok, ha a 16...

Ti mit szólnátok, ha a 16 éves lányotok egy 26 éves fiúval jönne össze?

Figyelt kérdés
2012. máj. 13. 13:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Biztos nem én lennék a világ legboldogabb szülője, de nem tiltanám a dolgot. (az csak rosszabb)

Persze felvilágosítanám a kislányomat, hogy egy kapcsolat mivel jár, és hogy a nagyobb korkülönbség ebben a korban nem a legelfogadottabb a társadalom szemében.

Csak reménykedni tudnék benne, hogy az a 26 éves fiú elég érett a korához, és nem csak játszadozni akar a lányommal. Mert kihasználni egy 18 éves is ki tudja, szóval nem ez itt a legnagyobb baj.

2012. máj. 13. 14:20
 12/21 anonim válasza:
100%
Szerintem semmiféleképpen ne ellenezd nyíltan a dolgot, mert azzal csak azt éred el, hogy még jobban együtt akar majd vele lenni. Amúgy meg attól, hogy 26 éves, még lehet jó szándékú is. Bár ezt szerintem nem korból kell megállapítani.
2012. máj. 13. 14:29
 13/21 anonim ***** válasza:
87%
Elmondanám Neki,hogy legyen nagyon óvatos,hiszen nem biztos,hogy potenciális komoly partnerként fogják kezelni.
2012. máj. 13. 14:41
 14/21 anonim ***** válasza:
32%
Én 18 évesen jöttem össze az akkor 35 éves vőlegényemmel. Senki nem ellenzett semmi, és most már az esküvőnket tervezgetjük. 20/L
2012. máj. 13. 16:10
 15/21 anonim ***** válasza:
73%

Furcsa, hogy egy 26 éves FÉRFI, mert ő már nem "fiú", egy 16 éves lánnyal kezd kapcsolatba.

Az férfi már megélt egy csomó dolgot, a lány még szinte semmit, mert még alig nőtte ki az általános iskolát.

Nem egymáshoz valók a nagy korkülönbség miatt.

Ha a lány 26 lenne, a férfi 36, nem akadna ki senki, mert mind a kettő felnőtt.

Így viszont furcsa, hogy egy felnőtt férfi egy kislány "szerelmét" keresi.

Akárhogy is egy 16 éves lány még csak egy kis kamasz, bármennyire felnőttesnek tűnik is, nem felnőtt, mert nem is lehet.

2012. máj. 13. 17:43
 16/21 anonim ***** válasza:
58%
Örülnék, hogy nem egy korabeli kisfiúval állt össze, aki strigulázza magának, hogy kit, hol, és hogyan... Egy 26 éves fiú/férfi már valószínűleg túl van az egyetemi évein, talán a másoddiplomáját csinálja, ha nem, akkor dolgozik, és eltartja magát, fontosabbnak tartja a családalapítást már, mint a bulizást, az egyéjszakás kalandokat és esetleg a drogot. Sokkal boldogabb leszek, ha a lányom egy ilyen férfit hoz haza bemutatni, mintha egy szintén 16 éves, előrefésült hajú, tottyos gatyás, épp mutálástól elcsukló hangú fiúcskát.
2012. máj. 13. 17:45
 17/21 anonim ***** válasza:
65%

Sok ebben a korban a korkülönbség. Sokszor előfordul, hogy a fiú komolyat akar, a lány meg még élni. Vagy esetleg azért választ a pasi magának ennyire fiatal lányt, mert az érett nők szóba sem állnak vele, ezért a kislány is előbb-utóbb csalódni fog.

de ha 22-32 a felállás, innentől már szerencsésebb, mint egy fiatal tinilánnyal.

2012. máj. 13. 18:17
 18/21 anonim ***** válasza:
53%

Az én bátyám 27 évesen jött össze egy 17 éves lánnyal. Kicsit több, mint 2 évig voltak együtt. Valószínűleg azért bírták eddig, mert távkapcsolat volt. Végül bátyám vett egy lakást, és szerette volna, ha összeköltöznek. Egy hét után dobta a lányt, mondván, hogy gyerekesen viselkedik, pedig akkor "már" 19 éves volt a leányzó. Hát igen... Hiába mondtuk neki, hogy még túl fiatal az a lány, és nem tud neki annyit adni, mint egy huszonéves (értsd: még tanul, nincs teljesen kiforrott személyisége, még pár évig nem fog tudni dolgozni, mert egyetemre akar menni, stb.) De mivel nagyon szép kislányról volt szó, buliba menni, mutogatni a haveroknak ideális volt. Amolyan hétvégi barátnő szerepét töltötte be. Ha az én lányom kerülne ilyen helyzetbe, fognám a fejem, de hát saját kárán tanul az ember.

Aki pedig a nagyszüleire hivatkozott... Az én nagyszüleim közt 12 év volt, mamám 17 évesen ment férjhez tatámhoz. És csak azért nem váltak el, mert féltek a jó Istentől. És akkor sok kapcsolatot az tartott egybe, hogy amit az Isten összeköt, azt ember nem választhatja szét... Meg az is, hogy nagymamámnak nem lett volna hová mennie.

2012. máj. 13. 18:34
 19/21 anonim ***** válasza:
53%
Huhh! Nincs még gyerekem, de borzasztó lenne. Ez már majdnem (kiemelném, hogy majdnem) pedofília. Szerencsére már most van annyi befolyásom, hogy "meg tudnám győzni" a srácot, hogy felejtse el a lányomat. ;)
2012. máj. 13. 20:50
 20/21 anonim ***** válasza:
84%
Elég furcsa dolog még ebben a korban,de valamikor pofára kell esni.És inkább most,mint felnőtt fejjel.Az sokkal rosszabb.
2012. máj. 13. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!