Mit szólnátok ha a lányotok egy közismert fiúval jönne össze?
Sziasztok! Tegnap a lányom (18) egy családi vacsorán bemutatta a barátját. Nos mindannyian meglepődtünk,mert történetesen egy ismert fiúról van szó. Hogy reagálnátok ilyen helyzetben? Eléggé féltem,hogy esetleg csalódni fog,vagy a médiával lesz gondja.Nem is tudom,csak féltem rettentően. Kérek mindenkit ne kérdezzétek meg,hogy kiről van szó.Köszönöm.
40n
Az én exem is ismert ember volt, én ekkor voltam 19 éves. Nálunk inkább szenzációnak számított, ami elég idegesítő tudott lenni, hirtelen még a legtávolabbi ismerőseimet, rokonaimat is érdekelni kezdte a szerelmi életem.
Végül én is a média állandó jelenléte miatt hagytam ott, beláttam, hogy nekem ez nem pálya. Szerintem te ettől ne féltsd, 18 éves, történetesen Gipsz Jakabbal is járhatna, és az, hogy Jakab "civil", sem garantálná, hogy nem fog csalódni.
Szerintem mindegy, hogy egy szakításnak a média az oka, vagy "csak" személyes ellentétek. Meg kell tanulnia kezelni, nagylány már, úgyhogy lazíts. :)
én is ismert fiúval járok, persze nem olyannal, akit nap mint nap mutat a média, történetesen egy együttes tagjáról van szó, nem játszák őket a tévében, bizonyos rádiókban szokták őket játszani, de megfelelő körökben az egész országban és küldölfön is ismertek.
a szüleim úgy viszonyulnak hozzá, mintha egy tök "átlagos" fiú lenne, ennyi.
Magyarországon nincs olyan, hogy az újságírók a ház előtt alszanak meg hasonló.
Mit szólnék? Próbálnám megismerni, ennyi.
3. vagyok:
ne kezeld másképp ezt a fiút, mint ha civil lenne. Az egyik barátnőm egy ismert zenésszel járt 3 évig, aztán a pasi lelépett egy másik nőért. A barátnőm azóta is azt hallgatja az ismerőseitől, családjától, hogy na, én megmondtam, hogy ez lesz, ismert ember, megcsal, kidob, kihasznál, csak arra kellesz neki blablabla.
Kérdem én, egy Kovács Pista nem ugyanúgy megteheti ezt, hogy megcsal, lelép, kihasznál? Dehogynem. Attól, hogy valaki ismert ember, még nem lesz gerinctelen, vagy csak ugyanakkora eséllyel, mint az ismeretlen emberek.
Ne tekintsd veszélyforrásnak a srácot azért, mert ismert. Tele van a világ becsületes, tisztességes celebekkel és civilekkel, mint ahogy tisztességtelen és becstelen példányok is vannak mindkét táborban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!