Hogyan tudnék segíteni a férjemnek, hogy kevesebbet kelljen dolgoznia?
Szia
igazad van,nehogy már megvond tölle azt a 2 doboz sört és a cigit?minek dolgozik akkor?annyi jár neki is és ezt nem vonhatod meg töll.az meg hogy húst esztek?mi is minden nap ezt eszünk ha nem minden nap akkor 1 héten 5-6szor!egész nap fözeléken meg tésztán élni?ne röhögtessetek már!kérdezö:ide nem érdemes kérdést ki irni mert ugy is bunkó paraszt választ kapsz!keresgélj interneten vagy újságban mindegy hogy hol hátha találsz valamit!
Sok szerencsét!
Szia!
Nem tudtok beköltözni Bp.re? Lehet olcsóbban jönne ki az albi+közlekedés.
A cigin szerintem is lehetne sprórolni.
No, ha veszekszel azokkal, akik ide írnak, akkor válasz nélkül maradsz...
Szerintem is butaság, hogy túl sokat költötök és ebbe szakad bele a párod, hogy ezt tudjátok fizetni.
Amin én elgondolkodnék: az albérlet és a bejárás árából nem tudtok a városba beköltözni? Mindketten bejártok, ha jól értelmezem.
Az autó fenntartása eleve nagyon sok pénz havonta (az értékéből egy átlag autó több százezret veszít évente, plussz a kötelező, súlyadó, stb.). Ez biztos, hogy évi több százezer, bármilyen autóról van szó. Az havi több tízezer. Ebben nincs benne a benzin, meg a szervizelés még. Úgyhogy a bérletet így számold ám, hogy megéri-e. Tudom, sok az utazás, én is utálnám, ezért gondolkodjatok, hogy jó helyen laktok-e. És ezt a két munkahelyet a párod azonnal hagyja abba, mert ebbe bele fog betegedni és akkor szépen ott maradtok a te fizetéseddel... De komolyan.
Csóró ANya vagyok!
Kedves kérdés feltevő!
Nem a saját jóakaratomból, és a hozzáállásom miatt maradtam egyedül a családom nélkül!
De ha nem tudod, mi a pálya akkor ezzel se sebezz emberi lelket!
OK??
--------------------------
A férjed esetleg tanulhatna valami jobban jövedelmező szakmát, amivel a heti 25-31 munanapja alatt több mint 91 eFt-ot keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!