Hogyan tudnék segíteni a férjemnek, hogy kevesebbet kelljen dolgoznia?
Két spórolási tipp!
1. Én azt gondolom, hogy aki igazán meg van szorulva, az le tud mondani a cigiről, vagy legalábbis csökkenti. Napi két doboz, az átlagosan 30 ezer ft egy hónapban. Nagyon sok pénz megy el a levegőbe!
2. A havi bérlet a töm.közlekedési eszközökre lehet, hogy olcsóbb megoldás lenne, mint a benzint fizetni.
A bérlet kettőnkenek ( a helyi és a budapesti) 30ezer lenne. Itt tudnánk kb 10ezret spórolni. Viszont a mhelyétől ha haza kellene jönni bkv-val akkor az kb 1,5óra lenne a közlekedés miatt, kocsival meg bent van fél óra alatt. Így is alig tud pihenni, nem szívesen kelteném fel minden nap másfél-egy órával hamarabb. A cigit én is mondtam neki, hogy legalább mérsékelje, de nem megy. Jó, valahol megértem őt, de akkor is. Már beszéltünk as cigileszoktatóról (mert 22év cigizés után megértem, h nem könnyű letenni), megpróbálom megfűzni, hogy jövő hónapban menjen el.
Köszönöm a tanácsokat.
22:12-es CSÓRÓ anya vagyok!
De, ha nem ismered a múltam, a jelenem, a jövőm, akkor NE PONTOZZ le olyanért, hogy én irigykedem Rád!
36 évesen szültem az első lányom, aki 15 hónapos, addig a karrierem épitettem és most épitkezés befejezése előtti szükség-albérleti lakásban lakom, amit az egyedüli megspórolt pénzemből fizetek. Állambácsitól kapott GYED-ből pedig vigan élünk,mert semmi adósság a nyakamon...
A lányom 3 éves kora után pedig folytatom ahol abbahagytam, és lehet, hogy a dupláját is megkeresem annak, amit jelenleg most Te! És csak a lányomra és magamra kell keressek, nem kell senkit eltartani.
Na pá
Huha, te nem tudod hogy hol kellene megfognotok a penzt??? Na, hat en ahogy elolvastam a soraidat mar mindjart tudom is.
Cigaretta, sor. Ezek nem letszuksegletek, egyaltalan nem. Es nemcsak hogy iszonyat dragak, hanem egeszsegtelen a cigaretta!!! Napi 1,5-2 dobozzal elsziv? A masik pedig a mindennapi hus.
Szerintem ha nem enne mindennap hust, nem cigizne, sort azt nem tudom mennyit iszik mondjuk, es ha BKV-vel mennetek akkor mar nem is kellene neki a ket munkahely!
Hat ne viccelj mar, hiszen a husra meg a cigire, benzinre megy el az egyik fizetese!
Te nem, en mar tudtam is segiteni.
Na igen, tudom konnyu mondani, hogy mit kellene csinalni.
De en nem is cigizek, nem is iszom, es hust sem eszek mindennap, 1-szer egy heten csak.
Beszelj a ferjeddel, mert rengeteg penzt csak ugy elvertek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!