Hogyan tudnék segíteni a férjemnek, hogy kevesebbet kelljen dolgoznia?
Próbálj neki valami olyan munkát találni ami kiváltaná a kettőt!
Nem könnyű, tudom, de legalább nem ülsz ölbetett kézzel!
Mi a szakmája?
Szorítok nektek!
Vállalj még egy munkát, amiért 150-160 ezret kapsz!
Vagy legközelebb gondoljátok meg, hogy mennyi kölcsönt vesztek fel.
Ne haragudj, de én nem sajnállak.
Én egyedül nevelem, albérletben a lányom havi 70-ezerből!!! Senkinek nem jut eszébe, hogy rajtam segitsen, ezért csak én vagyok, aki van!!
Családtagjaim, sajnon már nincsenek, de van egy gyönyörű lányom, aki mindezek mellett nem nélkülöz és nem érzi, hogy CSORÓ anyja van!
Na pá
téged csak sajnálni tudlak. Nem irigykedni kéne, hogy más több mint kétszer annyit keres, mint te. De úgy látom ez megy. Te is elmehetnél dolgozni. Amúgy kiváncsi vagyok, hogy éltek meg ketten albérletben havi 70ezerből.
Amúgy az irigykedés, meg nagon csúnya emberi tulajdonság! Remélem nem erre fogod tanítani a lányodat!
Keresetek valami másik munkát a férjednek,nehogy ne bírja, hisz alig pihen,és sürgősen nehogy korház legyen a vége,hogy kimerül,igaz attól is függ hogy hol laktok városon vagy falun.ne foglalkozz azzal amit írt az egyik a válaszoló,hisz igazad van,te tudod hogy pontosan mi is a helyzet.
Én szurkolok nektek,sok sikert :) és ne törj le
Biztos nemtudnátok valamin spórolni?Nekem ez olyan soknak tűnik. Nekem 2gyerekem van,egy 15éves lány,és egy 13éves fiú,kevesebb pénzből élünk mint Ti. A lányom most megy Gimnáziumba,csomó kiadás,a fiam pedig, épp most ért abba a korszakába,hogy egész nyáron itthon sincs. Az én férjem edző,havonta kb 120ezret kap,én ruházati eladó vagyok,én kapok 90et. Plussz még ezaz. (Családi pótlék,hasonlóak ) Így élünk szűk, 250ezerből. Ebből 150e az összes kiadás, 60ezeré szoktunk bevásárolni(hús,szalámik,zöldség,gyümölcs,üdítő,tej.. stb) 30-40 ezer marad mindenhónapba,arra hogy a gyerekeknek adjak.. Már pedig,most a divatos rucik (Csőnadrág,nőiingek)igen csak divatba vannak. Rossz azt mondani a lányomnak,hogy most nem bírok venni,de elég sokszor előfordul ez. Egyik hónapba a lányomnak adok ruhára 10-20ezret,másik hónapba a fiamnak. Aztán marad aza 10-20 ezer kenyérre. Így élünk. Nem tudok mit tanácsolni,ha esetleg Pesti vagy,találkozhatnánk :) Próbáljatok valamin spórolni. Vagy menjetek el,olcsóbb albérletbe.
Szia!
Én is azt mondom, hogy másik munkahely kell neki sürgősen. Tudom, milyen ennyit dolgozni, nálam is volt pár hónap hasonló periódus, hidd el, nem éri meg az a plusz pénz! Bár az én helyzetem annyiban könnyebb volt, hogy én csak egy munkahelyre kellett bejárnom, igaz így is napi 1-2 órát sikerült aludnom. Férjednek plusz stressz, hogy két munkahelyen kell megfelelnie. Én két hónap után már úgy néztem ki, mint egy zombi, képtelen voltam felelősségteljes döntéseket hozni, lefogytam, elhanyagoltam magam, egy idő után már senkivel sem tudtam kijönni, állandóan konfliktusokba keveredtem.
És ez hatványosan működik, mert minél kimerültebb, annál több lesz rajta a stresz, míg a végén már olyan dolgoktól is kiborul, amin máskor csak mosolygott. Szerintem nem ezt akarjátok. Inkább lassabban oldjátok meg az anyagi problémáitokat, de legyen időtök örülni is egymásnak. Ez így nem állapot..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!