Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon csúnya dolog az, hogy...

Nagyon csúnya dolog az, hogy irigy vagyok a nővéremre? Veletek előfordult már, hogy irigykedtetek a testvéretekre?

Figyelt kérdés
2012. máj. 13. 11:55
1 2 3
 21/22 anonim válasza:

Szerintem abszolút nem kamu sztori. Ismerek olyat akinek a testvérével az anyjuk mindig kivételezett, többet foglalkozott vele, eljött a kedvence esküvőjére, a másik lányáéra nem. Rendszeresen támogatta pénzzel, a másikat nem. Mikor unoka született a kedvencnek, ott volt hetekig, a másiknál nem. Belőle nem lett semmi, mert nem dolgozik, nincs rendes lakása, szüleivel nem foglalkozik, pedig annyit támogatták. A másikban, ugyan élnek még ezek a régi sérelmek, de ennek ellenére ő támogatja az anyját, ő nyit rá ajtót, pedig őt jó formán le se tojta, mégis ő törődik vele, mert a testvére nem képes rá. Igaz, nem ő volt a kedvenc, de ennek ellenére, boldogan él, mert van családja,tető a feje fölött és állása.

Szerintem nem csúnya dolog, de próbáld meg nem azt nézni, hogy ő mennyivel él másabb életet, mint te, hanem örülj annak, hogy mindened megvan ami kell, és boldog vagy.

2012. máj. 16. 14:36
 22/22 anonim válasza:
Szerintem ne ad fel mutasd meg a szüleidnek meg magadnak is hogy igen is te is jól tudsz tanulni és sikeres lesz az éeted csak hajrá
2012. máj. 16. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!