Miért a semmirekellő nők "fogják ki" a rendes (ebb) férfiakat?
#25!
Te is itt vagy, nem?? :)
Köszi, Nekem vannak barátaim.. Miért gondolod, hogy nincsenek?? Mert kiírtam egy kérdést, ami foglalkoztatott? Úúúú.. voltam ma már irigy, kövér nő, most már barátaim sincsenek.. :)
Kérdező!
1. Te igenis irigy vagy!
2. Attól hogy nem egy papucs házicseléd egy nő, lehet jó ember, és a férje is szeretheti!
3. attól hogy te egy maximálisan teljesítő extracseléd vagy, még nem biztos hogy apasidat érdekelni fogja, sőt:
4. A szemét pasik DIREKT PAPUCS NŐKET választanak, mert tudják, hogy azok mindent megcsinálnak nekik, MINT TE IS.
Mennyi olyan nőt látok, akik az elején már kinyalják a pasi seggét aztán a pasi annyira bemelegedik, hogy lábtörlőnek nézi a nőt.
Ez így van!
Lehet hogy a nő nem álomcseléd, sőt, talán még a férj is mosogat, de nem olyan irigykedő kis papucs, mint te, mert nekik nem az a fontos, hogy enni lehessen a padlóról, hanem más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!