Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért a semmirekellő nők...

Miért a semmirekellő nők "fogják ki" a rendes (ebb) férfiakat?

Figyelt kérdés
És mivel fogják meg Őket annyira, hogy esküvőre, és családalapításra is sor kerül(t)?? Nem értem..
2012. máj. 12. 14:24
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
69%

A #16-ossal egyetértek!

Férfiszemmel kicsit általánosítva (de természetesen rengeteg kivétel van) én is megkérdezhetném, hogy a szép és intelligens lányoknak/nőknek miért a bunkó, igénytelen, kívül-belül lepattant, nőket sz@rba se néző (és még csak nem is gazdag) hapsik kellenek?

A kérdezőt is idézem: "főleg mert Én pl. a pont a nő ellentéte vagyok, mégse érzem magam megbecsülve.."

No comment.

Vagyis kicsit ironikusan írhatnám, hogy a magukat szépnek és okosnak tartó nők lelépnek a taplókkal, mert imádnak szenvedni, míg a rendes férfiaknak maradnak a "semmirekellő nők" és mindenki sz@rul jár. Milyen csodás világ!

(***Ismétlem, a fentiek túlzott általánosítások, de azért van valóságalapjuk.***)

2012. máj. 12. 15:28
 22/33 A kérdező kommentje:

Nincs a bögyömben senki.. ezek tények.. amit mindennap látok..

Eszemben sincs általánosítani, csak tényleg sok ilyet látok a környezetemben.. Persze ismerek olyat is ahol pont ennek az ellenkezőjét látom, mármint, hogy mindkét fél nagyon aranyos, minta ember!

Nem gondolom, hogy azért, mert valaki kövér, akkor semmirekellő!!!! De úgy látom sokan nem értitek miről beszélek..

2012. máj. 12. 15:34
 23/33 A kérdező kommentje:

15:21-es:

Nem, nem keverem össze! Mert szoktak veszekedni, van, hogy fültanúja vagyok, nem az van, hogy a férj nem mer ellentmondani a feleségének, egyszerűen csak ilyen típus..

Azt Én sem értem, hogy többen miért a külsőségeket hozták fel.. semmi köze a kettőnek egymáshoz! A környezetemben konkrétan 3 példa van erre, de a 3 nőből 1 az, aki valahogy ki is néz.. a másik kettő nem nagy szám..

2012. máj. 12. 15:43
 24/33 anonim ***** válasza:
66%
Nap mint nap látsz olyan nőket, akik a gyereknek meleg kaját főznek de a férj szendvicset eszik? Hogyhogy ennyire benne vagy nap mint nap idegen vagy ismerős nők életében?
2012. máj. 12. 15:59
 25/33 anonim ***** válasza:
19%
Mert nem mindenki ül a gépe előtt azért mert nincsenek barátai....
2012. máj. 12. 16:21
 26/33 anonim ***** válasza:
85%
Döbbenet, hogy mennyien asszociálnak a semmirekellő szóról a kövér külsőre! Hogy jön ez a kettő egymáshoz?? A semmirekellő az egy lusta ember, aki nem túl sok emberi értéket tud felmutatni, nem ért semmihez se igazán és nem is nagyon csinál semmi olyat, amivel hozzá tenne a világhoz.
2012. máj. 12. 16:36
 27/33 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem egy kapcsolatban mindig az egyik fél picit jobban szeret.És aki rajongásig szeret,az képes feladni magát,képes bármit megtenni a másikért és ha ezt teszi,akkor az a másik fél számára megszokottá válik.Meg kell találni az arany középutat!
2012. máj. 12. 16:43
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
Márpedig, ez inkább papucs jellem, aki ennyire hagyja magát alázni, tönkre tenni.
2012. máj. 12. 17:44
 29/33 anonim ***** válasza:
A papucs jelem nem száll vitába, csak konkrétan eltűr, a kérdező nem ilyen típust kérdezte.
2012. máj. 12. 18:24
 30/33 anonim ***** válasza:

ezt a kérdést fordítva is feltehetjük.

van pár aranyos kedves lányismerősöm, akiknek eddig mindig a bunkó alkeszok kellettek. persze ez az idióta hapsijaik hibája, hanem az övék, mert látnak tovább annál, h jóképű a fickó.

az én párom egy okos, jólelkű srác, igaz nem adonisz, de nem is kéne olyan. én sem vagyok egy modellszépségű lány, kiegészítjük egymást :D

2012. máj. 12. 20:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!