Miért a semmirekellő nők "fogják ki" a rendes (ebb) férfiakat?
A #16-ossal egyetértek!
Férfiszemmel kicsit általánosítva (de természetesen rengeteg kivétel van) én is megkérdezhetném, hogy a szép és intelligens lányoknak/nőknek miért a bunkó, igénytelen, kívül-belül lepattant, nőket sz@rba se néző (és még csak nem is gazdag) hapsik kellenek?
A kérdezőt is idézem: "főleg mert Én pl. a pont a nő ellentéte vagyok, mégse érzem magam megbecsülve.."
No comment.
Vagyis kicsit ironikusan írhatnám, hogy a magukat szépnek és okosnak tartó nők lelépnek a taplókkal, mert imádnak szenvedni, míg a rendes férfiaknak maradnak a "semmirekellő nők" és mindenki sz@rul jár. Milyen csodás világ!
(***Ismétlem, a fentiek túlzott általánosítások, de azért van valóságalapjuk.***)
Nincs a bögyömben senki.. ezek tények.. amit mindennap látok..
Eszemben sincs általánosítani, csak tényleg sok ilyet látok a környezetemben.. Persze ismerek olyat is ahol pont ennek az ellenkezőjét látom, mármint, hogy mindkét fél nagyon aranyos, minta ember!
Nem gondolom, hogy azért, mert valaki kövér, akkor semmirekellő!!!! De úgy látom sokan nem értitek miről beszélek..
15:21-es:
Nem, nem keverem össze! Mert szoktak veszekedni, van, hogy fültanúja vagyok, nem az van, hogy a férj nem mer ellentmondani a feleségének, egyszerűen csak ilyen típus..
Azt Én sem értem, hogy többen miért a külsőségeket hozták fel.. semmi köze a kettőnek egymáshoz! A környezetemben konkrétan 3 példa van erre, de a 3 nőből 1 az, aki valahogy ki is néz.. a másik kettő nem nagy szám..
ezt a kérdést fordítva is feltehetjük.
van pár aranyos kedves lányismerősöm, akiknek eddig mindig a bunkó alkeszok kellettek. persze ez az idióta hapsijaik hibája, hanem az övék, mert látnak tovább annál, h jóképű a fickó.
az én párom egy okos, jólelkű srác, igaz nem adonisz, de nem is kéne olyan. én sem vagyok egy modellszépségű lány, kiegészítjük egymást :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!