Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért a semmirekellő nők...

Miért a semmirekellő nők "fogják ki" a rendes (ebb) férfiakat?

Figyelt kérdés
És mivel fogják meg Őket annyira, hogy esküvőre, és családalapításra is sor kerül(t)?? Nem értem..
2012. máj. 12. 14:24
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
24%
Kövér, átlagos arcú lány vagyok, nyilván én is semmirekellő vagyok a szemedben. :) A párom egy álompasi, helyes, jó a teste, jók az egyéb adottságai. ;)
2012. máj. 12. 14:52
 12/33 anonim ***** válasza:
79%
De kérdező...A férfi is hülye hogy hagyja és egy papucs ha nem tesz semmit.
2012. máj. 12. 14:54
 13/33 A kérdező kommentje:

Ja, és egyáltalán nem a "plázacica" típusú nőkre gondoltam.. Ők egy teljesen más kategória! Itt teljesen átlagos nőkről van szó!

Lehet, hogy rosszul fogalmaztam meg a kérdést!

Persze, kivételek vannak, hogyne! Senkit sem akarok megbántani! Az ilyen párok nagyon szerencsések ám! :)

2012. máj. 12. 14:55
 14/33 anonim ***** válasza:
47%
Kérdező, szerinted csak neked jár a boldogság?
2012. máj. 12. 14:58
 15/33 anonim ***** válasza:
39%

azért ne általánosíts...

nálam aztán rendesebb nő nincs, és 20 évesen sikerült rátalálnom egy rendes, mézédes, intelligens, értelmes, vonzó, csodálatos Férfira...akivel 8 éve boldogan élünk..

vagy az én példám lehet, hogy a kivétel erősíti a szabályt verzió? :D 28/nő

2012. máj. 12. 14:58
 16/33 anonim ***** válasza:
77%

:D Ez jó kérdés!

Szerintem ez valahogy törvényszerű dolog lehet: rendes lányoknak köcsög pasi, szemét lányoknak jó pasi.

Én magamat rendesnek tartom (értsd: hűséges, házias, türelmes, tiszta szívű) mégis sikerült kétszer is szemét pasit kifognom (megcsalt, csicskáztatott, csúnyán beszélt velem) Persze biztos én voltam a hibás, mert olyanokkal jöttem össze, akik külsőre is tetszenek...

Biztos, hogy nem egyszerű az élet, és minden miért-nek megvan az azért-je. Ebben a világban élünk, meg kell vele valahogy barátkozni. :)

2012. máj. 12. 14:59
 17/33 anonim ***** válasza:
54%
Az általánosítás az egyszerű emberek eszköze. Kérdező, ahelyett hogy felállítasz egy ilyen hülye általánosságot egy-két példára alapozva (ugyanis ez nem általános, hanem gondolom valami ismerősöd a bögyödben van és ezt gondolod róluk, amit leírtál), próbálj a saját házad táján seperni.
2012. máj. 12. 15:06
 18/33 anonim ***** válasza:
72%
Jéé, leírta a kérdező hogy a semmire kellő nők és egyből mindenki a kinézetre gondol és tagadja....hmmm...csak nem van benne valami? amúgy tényleg nagyrészt a hazisárkányoknak meg a hisztis pi.csáknak van értelmes pasijuk.
2012. máj. 12. 15:16
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
Talán mert nem hódolnak be, megmarad az akaratuk és ez sokszor tetszik a pasiknak. Nálunk is, amikor a lelkem kiteszem, akkor nem azt kapom, amire várok. Persze, ha kicsit sz.rok a dolgokra, akkor képes pitizni rendesen. Nem értem én se.
2012. máj. 12. 15:18
 20/33 anonim ***** válasza:
70%
Kérdező: nem azért a két fityingért, de te most a rendest összekeverted a papuccsal, aki ugye nem mer fellépni a felesége ellen.
2012. máj. 12. 15:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!