Kövér, átlagos arcú lány vagyok, nyilván én is semmirekellő vagyok a szemedben. :) A párom egy álompasi, helyes, jó a teste, jók az egyéb adottságai. ;)
2012. máj. 12. 14:52
12/33 anonim válasza:
De kérdező...A férfi is hülye hogy hagyja és egy papucs ha nem tesz semmit.
2012. máj. 12. 14:54
13/33 A kérdező kommentje:
Ja, és egyáltalán nem a "plázacica" típusú nőkre gondoltam.. Ők egy teljesen más kategória! Itt teljesen átlagos nőkről van szó!
Lehet, hogy rosszul fogalmaztam meg a kérdést!
Persze, kivételek vannak, hogyne! Senkit sem akarok megbántani! Az ilyen párok nagyon szerencsések ám! :)
2012. máj. 12. 14:55
14/33 anonim válasza:
Kérdező, szerinted csak neked jár a boldogság?
2012. máj. 12. 14:58
15/33 anonim válasza:
azért ne általánosíts...
nálam aztán rendesebb nő nincs, és 20 évesen sikerült rátalálnom egy rendes, mézédes, intelligens, értelmes, vonzó, csodálatos Férfira...akivel 8 éve boldogan élünk..
vagy az én példám lehet, hogy a kivétel erősíti a szabályt verzió? :D 28/nő
2012. máj. 12. 14:58
16/33 anonim válasza:
:D Ez jó kérdés!
Szerintem ez valahogy törvényszerű dolog lehet: rendes lányoknak köcsög pasi, szemét lányoknak jó pasi.
Én magamat rendesnek tartom (értsd: hűséges, házias, türelmes, tiszta szívű) mégis sikerült kétszer is szemét pasit kifognom (megcsalt, csicskáztatott, csúnyán beszélt velem) Persze biztos én voltam a hibás, mert olyanokkal jöttem össze, akik külsőre is tetszenek...
Biztos, hogy nem egyszerű az élet, és minden miért-nek megvan az azért-je. Ebben a világban élünk, meg kell vele valahogy barátkozni. :)
2012. máj. 12. 14:59
17/33 anonim válasza:
Az általánosítás az egyszerű emberek eszköze. Kérdező, ahelyett hogy felállítasz egy ilyen hülye általánosságot egy-két példára alapozva (ugyanis ez nem általános, hanem gondolom valami ismerősöd a bögyödben van és ezt gondolod róluk, amit leírtál), próbálj a saját házad táján seperni.
2012. máj. 12. 15:06
18/33 anonim válasza:
Jéé, leírta a kérdező hogy a semmire kellő nők és egyből mindenki a kinézetre gondol és tagadja....hmmm...csak nem van benne valami? amúgy tényleg nagyrészt a hazisárkányoknak meg a hisztis pi.csáknak van értelmes pasijuk.
2012. máj. 12. 15:16
19/33 anonim válasza:
Talán mert nem hódolnak be, megmarad az akaratuk és ez sokszor tetszik a pasiknak. Nálunk is, amikor a lelkem kiteszem, akkor nem azt kapom, amire várok. Persze, ha kicsit sz.rok a dolgokra, akkor képes pitizni rendesen. Nem értem én se.
2012. máj. 12. 15:18
20/33 anonim válasza:
Kérdező: nem azért a két fityingért, de te most a rendest összekeverted a papuccsal, aki ugye nem mer fellépni a felesége ellen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!