Miért veszekszem a testvéremmel?
Mennyi idősek vagytok?
Van mindenkinél egy időszak mikor sokat veszekszik a testvérével.Én mikor tinédzser voltam egyenesen gyűlöltem az öcsémet.Most meg már nagyon szeretem.Sok mindent megbeszélünk és segítünk egymásnak.Kell egy kis idő míg "benő a fejetek lágya" és rájöttök,hogy egymásra mindig és minden helyzetben számíthattok!
Hát, nehéz úgy válaszolni, hogy semmit nem tudunk, Ez olyan, mint ha azt kérdezted volna, hogy miért sárga a szomszéd fala...
Gondolom fiatalok vagytok még és azért. Majd, ha felnőttök és távol kerültök egymástól, akkor értékelni fogjátok egymást.
Természetes hogy veszekedtek,ez minden testvérnél így van.
Lehet ez a korkülönbség miatt,vagy mert más a világnézetetek.Esetleg irigység?Vagy csak nem tudjátok mit csináljatok jó dolgotokban?Vagy mert ha nincs vita,akkor generáltok egyet,márcsak azért is,nehogy béke legyen?Félreértések miatt?Pasik miatt?Önzőség miatt?
ha több információt adtál volna,talán kicsit többet tudtam volna segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!