Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyiket valasszam? Egyiket...

Melyiket valasszam? Egyiket sem akarom megbantani.

Figyelt kérdés

lesz 2 napos kirandulas s a baratnom nem tud eljonni de azt akarja h talalkozunk, itthon a szulok meg mindenki azt akarja h menjek kirandulni. Mondtam a baratnomnek h 2 nap az egesz de erre azt valaszolta h ne menjek. melyiket valaszam menjek vagy nem. Tavkapcsolatban vagyunk es 1 honapja nem tudtunk talalkozni, valahogy igy jott ossze, nekem pedig lesz egy szabadhetem a kirandulas napjan. Mindenkinek a kedvebe akarok jarni de melyiknek legyen a jo kedve.

koszonom a valaszokat

2009. jún. 25. 14:29
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek nem tudsz a kedvébe járni. Azt tedd, amihez neked kedved van. Nyilván ezt a kirándulást jóval előbb eltervezted, nem várhatja el szerintem a barátnőd, hogy lemond. Amúgy ő miért nem tud elmenni? Feltételezem, hogy sulisok vagytok, most itt a nyári szünet, annyit találkozhattok még, miért pont ehhez a két naphoz ragaszkodik? Nem lehet, hogy féltékeny?
2009. jún. 25. 14:42
 2/10 Salx Narval ***** válasza:
75%
Én ilyet biztosan nem kérnék a barátomtól.Menj el kirándulni.Majd megbékül a barátnőd.
2009. jún. 25. 14:42
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Én sem kérném hogy maradjon a párom.Ha meg lesz egy szabad heted,és abból csak 2 nap kirándulás(már ha jól értettelek:"nekem pedig lesz egy szabadhetem a kirandulas napjan"),akkor pláne ne mondd le.2 nap már nem oszt nem szoroz egy távkapcsin sztem.

30/L

2009. jún. 25. 14:47
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Menj el kirándulni!!!Biztosan megtudod beszélni a barátnőddel,sztem meg fogja érteni!
2009. jún. 25. 14:52
 5/10 anonim ***** válasza:
79%
Sosem értettem, hogy bizonyos emberek miért nem engedik el a párjukat csak azért, mert ők nem tudnak elmenni valahová. Szerintem ez elég önző gondolkodásmódra vall. Nem fogsz tudni mindenki kedvében járni, ez biztos.
2009. jún. 25. 15:02
 6/10 A kérdező kommentje:
en dolgozok a parom egyetemista s munkat valalt s nem engedik el mert friss munkas. Tegnap elott szoltak egy ismerosom h volna e kedvem hozza egyet kirandulni. benem volt tervezve nekem. Azelott eldontottuk h az egy het alatt egyutt leszunk ezert nem akar el el engedni es a csalad ellenzi h vele legyek, felek attol h nehogy ket szek koze uljek (mindenki engem tamadjon)
2009. jún. 25. 15:09
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem szabadna neki megtiltani, hogy elmenj, viszont tőled sem valamit szép dolog, hogy vele már jó ideje megbeszélsz vmit, aztán meg lemondod egy hirtelen jött program miatt. Ezen azért te is gondolkozz el. Kicsit próbálj meg a lány fejével is gondolkozni.
2009. jún. 25. 15:15
 8/10 Salx Narval ***** válasza:
100%
Hát igen ezt elfelejtetted az elején leírni.Így már nembiztos, hogy el kellene menned.
2009. jún. 25. 15:36
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mennék a helyedben. a barátnőd fontos vagy nem? A család meg hogy mer beleszólni a dolgotokba? Nem is értem miért hagyod.
2009. jún. 25. 16:16
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nem mennék el. A barátnőm fontosabb lenne, mint két nap kikapcsolódás. Ne akard, hogy csalódjon benned.
2009. jún. 25. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!