Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Utálom anyát! :@

Mit csináljak? Utálom anyát! :@

Figyelt kérdés
Az van h járok röplabdázni és szerdán lesz edzésem 3 tól.Járok külön matekra és csütörtökön írunk téma záró! és dolgozat elött mindig elmegyek 2 szer és anyám ugy rendezte h 2:45re mennyek matekra!és nagyon fontos edzés mert nem sokára meccsünk lesz! mit csináljak? 13/L
2012. máj. 10. 20:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ja! 13 éves vagy, és:

- iskolába jársz

- röplabdázni jársz

- különórákra jársz

- meg ezek szerint még dolgozol is, hogy azt írod, te fizetsz mindent, mert neked semmit nem adnak a szüleid.

Én meg a dalai láma vagyok, és bokros teendőim mellett tiszta véletlenül a GYIK.hu !!!! oldalra tévedtem!!!

2012. máj. 10. 21:36
 12/18 anonim ***** válasza:

Én sem Magyarországon élek,mégis tudok rendesen írni,és fogalmazni.

Azért mert külföldön vagy,még a helyesírásod pocsék.Tudod,ez nem a határtól függ.

Azt meg,hogy 13 évesen mindent te fizetsz,bocsi,de nem veszem be.Gondolom kapod a zsebpénzt.(vagyis ezt is anyud fizeti,nem te)

2012. máj. 10. 22:18
 13/18 anonim ***** válasza:
19%
A sport fontosabb mint a tanulás. Ráadásul itt most külön szakkörről beszélünk ha figyel a suliban órákon akkor minek még ilyen hülyeségekre pazarolnia az idejét. Nem nagy tragédia ha egyszer kihagyod a matek szakkört. És ha sz*rul sikerül a TZ akkor mi van? Még rosszabb esetben is csak hetedikes a gyerek egy TZ eggyes nem oszt nem szoroz. Ráadásul lehet hogy nem véletlen hogy az anyja ilyen időpontba rakta a matek szakkört. Gyakori eset hogy a szülök szeretik sok iskolai elfoglaltságra beírni a gyereket hogy otthon ne legyen útba. Elég szomorú.
2012. máj. 10. 22:46
 14/18 anonim ***** válasza:
A sport valóban fontosabb, mint a tanulás, ha a kérdező az edző kérdéseire azt feleli "Igen, edző bá'... Beveszem ezeket a pirulákat edző bá'...." Amennyiben ennél többre vágyik, akkor igenis fektessen energiát a tanulásba, ha kihagy 1 db edzést, na az nem a világ.
2012. máj. 11. 12:48
 15/18 A kérdező kommentje:
:/ de én eleve nem magyar vagyook hanem horvát.amikor megszülettem akkor magyarországba költöztünk,ott tanultaam meg mindent és most kb 1.5-2 éve kiköltözünk franciaországba! na mind1...ám a mamámtól kapok zsebpénzt..anyám azt se tudja h mikor vannak edzéseim! tesóm kap anyától,apától zsebpézt én mg csak mamától! és tesóm is jár10000000000 helyre és mindent anya fizet neki!
2012. máj. 11. 12:49
 16/18 anonim ***** válasza:

Ha te most 13 éves vagy, akkor anyud kb. 35-37 éves, és a mamád közel a 60-hoz. Őt is vittétek magatokkal franciába, hogy ott van, és tőle kapsz havonta zsebpénzt? És őneki honnét van pénze, odakint nemigen van nyugdíja, ilyen idősen pedig szerintem odakint az ő korában sem könnyű jólfizető munkahelyet találni.

Szóval halmozod ám a hülyeséget egymásra annak rendje-módja szerint, csak azért, mert itt nem találtál mindenki részéről megértésre. Inkább ülj neki tanulni, mint azon törd a fejed, hogyan kellene ebből a "slamasztikából" méltósággal kimmásznod.

2012. máj. 11. 12:56
 17/18 A kérdező kommentje:
anya 42 éves,a mamám meg 62!! és igen mamám dolgozik mert ő eleve itt nőt fel! és én mindig csak akkor jövök gép elé ha már megtanultam! és tudok magyarul,horvátul,franciául meg angolul! teljesen mind1
2012. máj. 11. 16:47
 18/18 Dóri Baranyai válasza:
Nálunk mindig az megy, hogy ha anya élettársa akar valamit, mindig elmegyümk. Én égyszer akartam valamit, de anyu élettársának nem volt kedve elmenni, ezért nem mentünk sehova. De olyan is volt már, hogy állandóan csicskáztat anyukám, és én meg egyszer akartam valamit kérni tőle, ő azt mondta, hogy majd én szépen megcsinálom. Az egész arról szól, hogy majd én majd én. Elegem van. Mindig azt mondja, hogy MAJD meglesz, MAJD megcsinálom, és sosincs semmi. Mit csináljak?
2015. dec. 6. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!