Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apa csalja anyát, Mit tegyek?

Apa csalja anyát, Mit tegyek?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok.

Szóval a történet:

Tegnap délután apa csak úgy fogta magát és elment otthonról.

Amikor anya megkérdezte hogy hova megy azt mondta dolga van.:S Pedig eddig mindent elmondott anyának. Aztán nem sokkal később jött a barátom mert megbeszéltük hogy a plázában randizunk. Elmentünk és leültünk egy étterembe. Beszélgettünk , ettünk meg minden aztán épp indultunk volna amikor megláttam apát egy nőcskével. Kértem a barátomat h maradjunk még mert tudni szeretném mi folyik itt. Szerencsémre pont a velünk szembeni étterembe ültek le . És ha a kézen fogva sétálás nem lett volna elég a nyilvánosan megcsókolták egymást!!!! Akkor elborult az agyam , és oda akartam menni de a barátom mondta h inkább ne és így utólag sztem igaza volt. De akkor rögtön elmentünk onnan és hazaérve gondolkoztam mit csináljak megmondjam anyunak vagy ne . Mert ha megmondom akkor biztos nagy veszekedés lesz és anya tuti kiborul ami nem szeretnék. Ha nem akkor iszonyú bűntudatom lenne hogy tudom mit művel az apám de nem szólok . Mit tegyek?

2012. máj. 6. 16:06
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
73%

Kedves kérdező!

Jól tetted, hogy nem mentél oda, mert akkor nagyobb baj is lehetett volna belőle.

Mond el anyukádnak, mindkettőtöknek jobb, neked nem lesz lelkiismeret furdalásod, neki meg nem lesz egy hűtlen férje!

2012. máj. 6. 16:11
 2/24 anonim ***** válasza:
75%
először is beszélj apukáddal, mond el neki h láttad őket, tudsz a dologról és kérd meg őt h mondja el anyukádnak! ha nem teszi mert gyáva akkor nincs mese, neked kell elmondani, de a lényeg: anyukádnak tudnia kell róla!
 3/24 anonim ***** válasza:
89%
Ülj le beszélni apukáddal.
 4/24 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem a beszélgessünk faterral dolog csak akkor jó ha nagyon jó viszonyban vagy vele. Egyébként nem ajánlom.
2012. máj. 6. 16:17
 5/24 anonim ***** válasza:
29%

Halkan megjegyzem a lepontozás biztos tudatában, hogy először is a szülők magánélete nem tartozik a gyerekre.

Másodszor, amiről nem tud valaki, az nem fáj.

Harmadszor nem tudhatod, hogy anyád nem e tisztában van a helyzettel, csak nem akar lépni

2012. máj. 6. 16:17
 6/24 anonim válasza:
72%

Mondd el anyukádnak.

Akkor se lenne jobb, ha kiderülne, azzal együtt hogy te tudtál róla.

Vagy kénytelen lennél úgy tenni mint aki nem tudott róla.

Mondd el és tiszta lesz a lelkiismereted.

2012. máj. 6. 16:19
 7/24 anonim ***** válasza:
47%

En is azt mondom, hogy elobb apuddal beszelj -habar lehet megerdemelne, hogy anydnak mond el elobb-, igy talan ha o elmondja, meg tudjak menteni a kapcsolatukat.

Nagyon sajnallak, hogy latnod kellett, ez borzaszto erzes lehetett.

2012. máj. 6. 16:20
 8/24 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Kedves 5. válaszoló!

Annyira nem vagyok már gyerek !

2012. máj. 6. 16:22
 9/24 anonim ***** válasza:
0%

Kedvesem, 14 évesen marhára nem számítasz felnőttnek, de ebben a helyzetben még 50 évesen is az leszel. Két ember magánélete rajtuk kívül senkire sem tartozik.

5.válaszoló voltam

2012. máj. 6. 16:25
 10/24 anonim ***** válasza:
62%
Elsősorban apukáddal beszélj, hogy láttad őket. Ő mondja el anyukádnak és ne te. Ha nincs benne gerinc, akkor megfenyítheted, hogy elmondod te és annak sokkal csúnyább vége lesz. Sajna a konfliktus elkerülhetetlen a szüleid közt, de hagyd, hogy maguk oldják meg.
2012. máj. 6. 16:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!