Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apa csalja anyát, Mit tegyek?

Apa csalja anyát, Mit tegyek?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok.

Szóval a történet:

Tegnap délután apa csak úgy fogta magát és elment otthonról.

Amikor anya megkérdezte hogy hova megy azt mondta dolga van.:S Pedig eddig mindent elmondott anyának. Aztán nem sokkal később jött a barátom mert megbeszéltük hogy a plázában randizunk. Elmentünk és leültünk egy étterembe. Beszélgettünk , ettünk meg minden aztán épp indultunk volna amikor megláttam apát egy nőcskével. Kértem a barátomat h maradjunk még mert tudni szeretném mi folyik itt. Szerencsémre pont a velünk szembeni étterembe ültek le . És ha a kézen fogva sétálás nem lett volna elég a nyilvánosan megcsókolták egymást!!!! Akkor elborult az agyam , és oda akartam menni de a barátom mondta h inkább ne és így utólag sztem igaza volt. De akkor rögtön elmentünk onnan és hazaérve gondolkoztam mit csináljak megmondjam anyunak vagy ne . Mert ha megmondom akkor biztos nagy veszekedés lesz és anya tuti kiborul ami nem szeretnék. Ha nem akkor iszonyú bűntudatom lenne hogy tudom mit művel az apám de nem szólok . Mit tegyek?

2012. máj. 6. 16:06
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem nem kizárt, hogy a te közreműködésed nélkül is meg fogja tudni anyud. Ugyanis a plázában elég sokan vannak, és lehet, hogy anuykád egyik barátnője is ott volt. Ha nem pestről van szó. Először kérdez rá apukádál, hogy láttad őket, és mondd meg neki, hogy vagy ő, vagy te mondod el anyukádnak! Az is lehet, hogy anyukád is megcsalta apud, ez már nagyon bonyolult:/ Legjobb barátnőmnem a szülei még együtt éltek, amikor az apjától született egy féltestvére.. Erre az anyja megcsalta bosszúból egy másik, házas férfival, akivel azóta is együtt vannak titokban. Közbe a a barátnőm összejött az anyja barátjának a gyerekével. Vannak itt bonyoltult helyzetek! De mindenképp beszélj apuddal.!
2012. máj. 6. 18:12
 12/24 anonim ***** válasza:
50%

Én nem beszélnék egyikkel sem,előbb-utóbb úgyis kiderülnek a dolgok,ha így van,vagy ahogy előttem írták,anyud már rég tud róla.

Nekem valahogy furcsa lenne mindegyik szitu:

-Apa!Beszélni szeretnék veled!Láttalak egy nővel csókolózni a plázában...(Egyébként biztos,hogy csókolóztak,14évesen baromi sok dolgot be tud képzelni az ember)

-Anya...láttam aput csókolózni egy nővel a plázában...

Hidd el,apukád ha akarja,mindkét esetben ki tudja magyarázni magát,bizonyíték nincs.

Szerintem csak te kerülnél kellemetlen helyzetbe.

Ez magánügy,attól még ők a szüleid maradnak.

Én nem szólnék egyiknek sem.

2012. máj. 6. 19:02
 13/24 anonim ***** válasza:
39%
Utolsóval egyet értek. Én is ezt le akartam írni, de nem tudtam normálisnam megfogalmazni.
2012. máj. 6. 19:28
 14/24 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!

Kedves 5. válaszoló :

Azért köszönöm hogy így próbálsz segíteni : "a szülők magánélete nem tartozik a gyerekre."

Nos szerintem meg írtóra hogy rám is tatozik , mert épp az én családom hullik darabokra apám miatt! Egyébként meg nem kioktatást kértem!

Idézem tőled:

"Másodszor, amiről nem tud valaki, az nem fáj."

Szóval szerinted az a helyes hogy hagyom az álszent apámnak hogy szemrebbenés nélkül anyu szemébe hazudjon??! Hát kössz de ebből nem kérek!

És ez is a te véleményed :

"Harmadszor nem tudhatod, hogy anyád nem e tisztában van a helyzettel, csak nem akar lépni"

Először is : AZ ÉN ANYUM NEM ILYEN HÜLYE!!!

És örülnék ha nem anyáznál!

Köszönöm!

2012. máj. 7. 13:34
 15/24 A kérdező kommentje:

Jaj !

Esküszöm nem tudom mit tegyek ! Tegnap nem mentem haza éjszakára. A legjobb barátnőmnél aludtam , korán reggel mentem haza amikor még mindketten aludtak így nem vettek észre. Képtelen lettem volna este hazamenni és látni hogy apu teszi a jó férjet. Sőt anyu szemébe se tudtam volna nézni. És ráadásul tuti hogy nem hagytam volna szónélkül apa előtt. Nem tudom mit tegyek és hogy hogyan tovább.

Egyébként apámmal biztos nem fogok beszélni mert ő csak a nevelőapám és soha nem volt jó a kapcsolatunk, mondhatni soha nem tekintettem őt az apámnak. Tudom nem szép dolog de nekem egy apum volt és ő meghalt, de a szívemben itt van. :(

Ma anyuval ketten leszünk itthon , és úgy döntöttem elmondom neki , és áthívom a barátomat hogy ő is megmondja igaz amit mondok. Lehet hogy rossz ötlet de nem tudnám végignézni mégegyszer ahogy a apám akár csak megöleli anyut . És a vacsorát sem bírnám ki hogy ne ott tálaljak ki mindent !

Nagyon köszönöm a kommenteket , válaszokat!

2012. máj. 7. 13:51
 16/24 anonim ***** válasza:
22%

Pici csillag!

Eszed, amennyi látszik.... Az "anyázás", szitkozódás lenne, és annyit írtam, lehet hogy anyád tudja. Bocs, igazad van, akkor azt írom, a nőnemű szülőd - ez nyilván nem sértő.

Képzeld, az én szüleim is elváltak annó. Apám újranősült, az új felesége ott csalja, ahol tudja. Na azt is képzeld el, hogy mivel én imádtam, voltam olyan hülye, hogy amikor rájöttem, odaálltam elé -kicsit idősebben, mint te- és elmondtam neki. Zavarba jött, hebegett-habogott, aztán azt mondta: tudja, már az első perctől kezdve, de annyira szereti, hogy elnézi neki és kéri, hogy senkinek el ne mondjam.

Hajrá, mondd csak el ezek után.

Én is azt hittem, hogy a családtagjaim magánélete rám tartozik, amíg kicsi voltam. Idővel rájöttem, hogy semmi közöm hozzá. Felnőtt ember azt csinál, amit akar. Ahhoz se lenne semmi közöd -vagy mondjuk inkább beleszólási jogod- ha még gyerekeket terveznének, vagy valamelyik felmenőt, akárkit hozzátok költöztetnének.

Mellesleg nem hülyéztem le a nőnemű szülődet és hidd el, rengetegen vannak, akik látszatkapcsolatban élnek ilyen olyan okból.

5. válaszoló

2012. máj. 7. 14:32
 17/24 A kérdező kommentje:

Megmondanád mi a problémád???!

Miért kell kötözködni?

Én feltettem egy kérdést, te válaszoltál rá (úgy ahogy, nem számít)

De akkor most már hagyjál békén és a magánéletedre meg pláne nem vagyok kíváncsi !

Úgy szokták mondani : " Ha nem tudsz egy jó szót szólni akkor inkább ne mondj semmit! "

2012. máj. 7. 15:04
 18/24 anonim ***** válasza:
0%

Na ebből is látszik, hogy gyerek vagy. Épeszű felnőtt inkább megköszönné, hogy elmesélnek neki egy rossz döntést is, de te tudod.

Fogd magad, állj oda a nőnemű szülőd elé és mondd el neki amit láttál, aztán viseld a következményeket.

Szia.

2012. máj. 7. 15:07
 19/24 A kérdező kommentje:
Csak tudd moderátornak jelentettem a kommenteidet mert már elegem van!
2012. máj. 7. 18:28
 20/24 A kérdező kommentje:

Elárulod végre mi a bajod?

De most komolyan ? nem kötekedés meg semmi ilyesmi csak most tényleg mi bajod ?

Már ne is haragudj!

Miért nem tudsz leszállni rólam?

2012. máj. 7. 19:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!