Apa csalja anyát, Mit tegyek?
14 éves lány vagyok.
Szóval a történet:
Tegnap délután apa csak úgy fogta magát és elment otthonról.
Amikor anya megkérdezte hogy hova megy azt mondta dolga van.:S Pedig eddig mindent elmondott anyának. Aztán nem sokkal később jött a barátom mert megbeszéltük hogy a plázában randizunk. Elmentünk és leültünk egy étterembe. Beszélgettünk , ettünk meg minden aztán épp indultunk volna amikor megláttam apát egy nőcskével. Kértem a barátomat h maradjunk még mert tudni szeretném mi folyik itt. Szerencsémre pont a velünk szembeni étterembe ültek le . És ha a kézen fogva sétálás nem lett volna elég a nyilvánosan megcsókolták egymást!!!! Akkor elborult az agyam , és oda akartam menni de a barátom mondta h inkább ne és így utólag sztem igaza volt. De akkor rögtön elmentünk onnan és hazaérve gondolkoztam mit csináljak megmondjam anyunak vagy ne . Mert ha megmondom akkor biztos nagy veszekedés lesz és anya tuti kiborul ami nem szeretnék. Ha nem akkor iszonyú bűntudatom lenne hogy tudom mit művel az apám de nem szólok . Mit tegyek?
Annyi a bajom, hogy válaszoltam a kérdésedre. Normálisan, nem sértően. Erre te kifejezetten bután reagáltál, csak azért, mert nem értettél egyet a véleményemmel.
Sértőnek érezted, hogy az "anyád" szót használtam a nőnemű szülődre - mi a sértő ebben? Nekem is van anyám, sőt, én is az vagyok. Az anyázás, amire te gondolsz más, én nem sértegettelek. Felháborodtál azon, hogy segítő szándékkal leírtam, én hogyan jártam. Sok okos, aki a beszélj anyáddal/apáddal tanácsot adja, nagy valószínűséggel nem tett ilyet még és fogalma nincs arról, hogy ez milyen rosszul is elsülhet. Az élet nem mindig olyan, amilyennek gyerekfejjel képzeljük. A felnőtteknek nem csak fekete és fehér van. Majd te is megtanulod, ha felnőtt leszel. Tőlem aztán innentől azt csinálsz, amit akarsz, csak néhány dologgal legyél tisztában:
A szerelmes ember vakon bízik a másikban és sokszor a rossz hírt hozót büntetik, nem hisznek neki.
Van olyan, hogy látszat és rengeteg embernek az számít. Nézz csak körül itt, "nem válok, mert nincs hova mennem" "a gyerekek miatt nem lépek" stb.
Minden cselekedetnek megvannak a következményei. Ha szólsz, annak is, ha nem, annak is.
Ennyi, innentől nem óhajtok a témához hozzászólni.
Én akkor is azt mondom, hogy nyugodtan szóljál, mert én is megtenném, mert rosszul lennék ebben a családi légkörben.
Azzal a válaszolóval meg ne is törődj!
Persze ezzel már te is tisztában lehetsz, hogy nem lesz szép vége. De hiába más a szülők magánélete, azért csak köze van hozzá a gyereknek is, mert az összes dolog rajta fog lecsapódni. Zavarna ez az egész, és nem hagynám szó nélkül.
öhm öhm Kedves 5. válaszoló!
Elnézést!
Csak egy kérdés!
Befejeznéd????????!!!!!
Egyébként meg te sem lehetsz annyira felnőtt ha egy "gyerekkel" le állsz ilyenen vitázni !
Na de mindegy ! Felőlem nyugodtan írkálj amennyit akarsz! A problémám mondjuk azt hogy megoldódott!
Tegnap elmondtam először apámnak , de ő nem volt hajlandó felemelni a farát (már bocsánat) hogy elmondja anyának , így én mondtam el . Kiderült hogy anya EGYÁLTALÁN NEM TUDOTT RÓLA és hogy apám már hónapok óta csalja !A következmény az lett hogy anya veszekedés nélkül , egy szót se szólt és kidobálta apám összes cuccát a lakásból , és ma beadták a válópert! Én anyuval maradok és apám képét sem kell néznem soha többé!
Mindenkinek köszönöm a válaszokat és a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!