Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon megbánthattam anyát?

Nagyon megbánthattam anyát?

Figyelt kérdés

Egyetemre járok és most szünet van de nem mentem haza. Kettesben vagyunk végre a barátommal (kicsit nehéz volt a lakótársak miatt). Anya ma felhív reggel, felébresztett ezért kicsit nyűgös voltam. Aztán visszahívtam, és leszidott mert "sose hívom", "sose vagyok skypenál", "ha ő hív mindig dolgom van" ilyenek.

Azt kell tudni, hogy én akárhányszor elmerek aludni, valaki felhív. Mivel reggel mindig felkeltenek korábban, ezért alszok délután egy órát, biztos, hogy felhívnak. Meg mikor anya hívott (nekem nincs pénz a telómon) vásároltam, épp párna csatáztam (ezen nagyon megsértődött), vagy épp más teendőm volt. Ma reggel meg olyan igazi anyás leszidást kaptam, meg is ríkatott rendesen. Szerintetek nagyon rossz lánya voltam? :(

2012. ápr. 12. 09:33
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Meg bankba ügyintéztem, meg buszon ültem, meg ilyenek. Most pont szünet van. Máskor dumcsizunk szerintem rendesen.
2012. ápr. 12. 09:35
 2/19 anonim ***** válasza:
58%
jézus mária, anyuci pici lánya, kicsit legyél már felnőttesebb mert ez így egyetemistakén elég gáz
2012. ápr. 12. 09:40
 3/19 anonim ***** válasza:
*ként
2012. ápr. 12. 09:40
 4/19 A kérdező kommentje:
Úgy szeretlek téged kedves válaszoló :) kérek még ilyet még még.
2012. ápr. 12. 09:41
 5/19 A kérdező kommentje:
Amúgy olvasd el újra a kérdésem, nem látom, hogy anyuci pici lánya lennék. Persze, hogy megtud ríkatni anyám, sose veszekszünk máskor, és most gyógyult meg a rákból, és megemlítette, hogy de sza.r neki, hogy az összes gyereke kirepült (én vagyok a legkisebb) és azt hiszi nem szeretjük. Szeretem az anyámat. Nem kértem oltást. és most menj innen, nem vagy kívánatos ennél a kérdésnél kedves első.
2012. ápr. 12. 09:43
 6/19 A kérdező kommentje:
Hagyjuk inkább, nem kérek választ, köszönöm. Hiba volt feltenni ide kérdést.
2012. ápr. 12. 09:49
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, a szülők ilyenek :D Én már 1,5 éve elköltöztem, de múltkor megkaptam, hogy elköltöztem, aztán feléjük se nézek. Mert hogy most már csak 2 havonta látogatunk haza. Meg hogy nem hívom fel őket, de most mit mondjak nekik? Ma is felkeltem, ma is takarítottam, ma is dolgoztam, ma is tanultam? Aztán kapok egy telefonhívást sunyin utalva arra, hogy látogassunk már haza. Nekik örökre az icipici lányuk maradsz :)
2012. ápr. 12. 09:52
 8/19 anonim ***** válasza:

Látogasd meg ha lesz egy kis időd és mond el neki hogy persze neked is hiányzik, csak épp aludtál :) És hogy nem akartad megbántani és szereted :)

Az első válaszoló pedig egy bunkó, ne hallgass rá!

2012. ápr. 12. 10:08
 9/19 anonim ***** válasza:
nyugi ez nálunk is igyvan h mért nem megyek haza mért nem vagyok velük mért nem akarok velük menni...sokáig fog tartani amig elfogadja h nem a kicsi lánya vagy akit meg kell ovni és a szárnyai alá kell vanni hanem felnőtt vagy legalábbis megvan a saját életed....nálunk én tapostam ki az utat hugomnak már könyebb dolga van de azért igy is szar
2012. ápr. 12. 10:10
 10/19 anonim ***** válasza:

Én Anyuka vagyok. Igaz nekem fiam van(16 éves, és kollégista,ez miatt ritkán van otthon), de elég lesújtó tud lenni, hogy nekem kell őt hívogatnom, mert ő csak akkor tud elérni ha neki valami nagyon fontos.

Én is számtalanszor lelkiztem már neki erről, de nem igazán tudom meghatni, meg megríkatni sem!

Olykor hálátlannak érzem. Viszont azt is nagyon jól tudom, mindig nem lehet fogni a kezét.

Nehéz mindkét fél kedvére tenni.

2012. ápr. 12. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!