Nagyon megbánthattam anyát?
Egyetemre járok és most szünet van de nem mentem haza. Kettesben vagyunk végre a barátommal (kicsit nehéz volt a lakótársak miatt). Anya ma felhív reggel, felébresztett ezért kicsit nyűgös voltam. Aztán visszahívtam, és leszidott mert "sose hívom", "sose vagyok skypenál", "ha ő hív mindig dolgom van" ilyenek.
Azt kell tudni, hogy én akárhányszor elmerek aludni, valaki felhív. Mivel reggel mindig felkeltenek korábban, ezért alszok délután egy órát, biztos, hogy felhívnak. Meg mikor anya hívott (nekem nincs pénz a telómon) vásároltam, épp párna csatáztam (ezen nagyon megsértődött), vagy épp más teendőm volt. Ma reggel meg olyan igazi anyás leszidást kaptam, meg is ríkatott rendesen. Szerintetek nagyon rossz lánya voltam? :(
Látogasd meg ha lesz egy kis időd és mond el neki hogy persze neked is hiányzik, csak épp aludtál :) És hogy nem akartad megbántani és szereted :)
Az első válaszoló pedig egy bunkó, ne hallgass rá!
Én Anyuka vagyok. Igaz nekem fiam van(16 éves, és kollégista,ez miatt ritkán van otthon), de elég lesújtó tud lenni, hogy nekem kell őt hívogatnom, mert ő csak akkor tud elérni ha neki valami nagyon fontos.
Én is számtalanszor lelkiztem már neki erről, de nem igazán tudom meghatni, meg megríkatni sem!
Olykor hálátlannak érzem. Viszont azt is nagyon jól tudom, mindig nem lehet fogni a kezét.
Nehéz mindkét fél kedvére tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!