Hogyan vehetném rá anyát, hogy elengedjen a VOLT Fesztiválra?
Magadnak gyűjtsd össze rá a pénzt diákmunkával, mert lehet, hogy emiatt (sem) szívesen enged el, hogy drága. Mutasd meg neki,hogy tudsz mindent finanszírozni magadnak (belépő, odautazás-visszautazás, szállás, kajapénz, tartalékpénz).
Mutasd meg neki a következő pár hónapban, hogy bízhat benned, kérés nélkül segíts otthon, egyszer-egyszer vásárolj be saját pénzből, ha elmész bulizni, akkor időben, és ne pia- és cigiszagúan érj haza. Mutasd be neki a barátnőidet, esetleg egyikük szüleivel személyes találkozót is szervezhettek. Mutasd meg neki a szállást, ahova mennétek, ha ismerőshöz, akkor adj róla elérhetőséget stb.
Jah, és ne hozd fel neki percenként a Volt-témát. Elég eleinte havi egyszer, majd nyár felé közeledve kicsit gyakrabban.
Sok sikert!
20l
Nem olyan drága ez a fesztivál? Nem, annyira tényleg nem.
Nem tudom a kérdező családjának anyagi helyzetét, én csak a saját példából indultam ki. Hónap végére alig marad 2-3 ezer forintunk, sokszor még kajára sem jut, nemhogy fesztiválra!
15 éves korom óta járok fesztiválokra (évente kétszer), és koncertekre (havonta-kéthavonta kétszer). Anyu soha egy fillért nem tudott adni ezekre, így mindig magamnak kerestem meg rá a pénzt!
Szóval nagyon is lehetséges, hogy a pénzügyek miatt nem akarják elengedni!
Első voltam.
szerintem tényleg gyűjtsd össze a pénzt és "nyúzzad" anyukádat, barátnőid szüleivel beszéljen esetleg. honnan jönnél? milyen messziről? csak mert Sopronból már 14 éves kor óta egyedül jár mindenki, én is közel lakok de én is Sopronban szoktam aludni és már 14 éves korom óta járok. Szerintem rá tudod beszélni anyukádat! :) hajrá:)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!