Nagyon megbánthattam anyát?
Egyetemre járok és most szünet van de nem mentem haza. Kettesben vagyunk végre a barátommal (kicsit nehéz volt a lakótársak miatt). Anya ma felhív reggel, felébresztett ezért kicsit nyűgös voltam. Aztán visszahívtam, és leszidott mert "sose hívom", "sose vagyok skypenál", "ha ő hív mindig dolgom van" ilyenek.
Azt kell tudni, hogy én akárhányszor elmerek aludni, valaki felhív. Mivel reggel mindig felkeltenek korábban, ezért alszok délután egy órát, biztos, hogy felhívnak. Meg mikor anya hívott (nekem nincs pénz a telómon) vásároltam, épp párna csatáztam (ezen nagyon megsértődött), vagy épp más teendőm volt. Ma reggel meg olyan igazi anyás leszidást kaptam, meg is ríkatott rendesen. Szerintetek nagyon rossz lánya voltam? :(
Köszönöm a válaszokat!
Én is ritkán járok haza, 1-2 havonta, így tényleg hiányozhatok neki/nekik.
Az utolsó válaszolónak:
Én is hálátlannak érzem magam :(
Pénzt is akart küldeni, de elutasítottam :( Majd ma felhívom skypeon, csak nehéz belőni mikor van fent, fent meg nem akarok lenni, mert rám ír egy idegesítő rokon :)
Vásárláskor akkor hívott mikor épp fizettem volna...
A párna csata jogos, de hogy beszélgessek valakivel, ha közben a fejemhez csapkodják a párnát? :D Meg igazából anya nem szokott ilyenen megsértődni, ezért furcsállottam a ma reggeli kifakadását. Amúgy igazad van abban, hogy csak elrendezhettem volna a dolgokat, hogy beszélgessünk.
Biztos most lett elege belőle, hogy olyan sokszor lepattintod:)
Anyukádra mindig legyen legalább egy kis időd:) Az én anyukám sajnos nem gyógyult meg a rákból, legyél kicsit hálásabb a sorsnak hogy még van neked, és ne legyen minden apróság fontosabb mint vele beszélgetni legalább egy nap 10 percet. Ha nem így teszel x idő múlva verni fogod a fejed a falba.
27/N
Mondjuk igaz, hogy nagyon éretlen gondolkodásra vall, hogy egy párnacsatát (egyetemistaként!!) nem tudsz félbeszakítani, ha anyukád hív..............Meg hogy azt hozod fel kifogásnak, hogy épp párnát csapkodnak neked....ilyenkor megmondod a párnacsapkodónak, hogy "bocs, mindjárt folytatjuk". Ha normális ember, nem egy barom, akkor felfogja, hogy hívásod van.
A vásárlásnál meg az "éppen fizettem" ennyi lett volna: "jaj anyu ne hari de épp fizetek, visszahívnál két perc múlva?"
Mindent meg lehet oldani. Nem leszel anyuci pici lánya attól ha beszélsz vele, hiába fél sok fiatal lányka ettől. A felnőtt attól felnőtt, hogy tudja, mennyire fontos az édesanyja akkor is, ha épp pasijával van vagy shoppingol. Mert a kamaszok és tinik azok, akiknek minden fontosabb a szüleiknél, mert épp a szárnyaikat próbálgatják. De egy egyetemista ezen már túljut.
27 éves vagyok, voltam egyetemista, minden nap beszéltem szüleimmel, holott egyetem előtt még igencsak olyan voltam én is, hogy sose értem rá beszélni velük. Aztán amikor IGAZÁN felnőttem jöttem rá, hogy a szüleimre mindig kell, hogy időm legyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!